Jump to content



Ιός χτυπά το Sony PSP


helloween

Recommended Posts

Σύμφωνα με τους ερευνητές της Symantec, ένας νέος ιός με την ονομασία Trojan.PSPBrick έχει εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες σε διάφορα web sites. Η ιδιομορφία του συγκεκριμένου ιού είναι ότι "χτυπά" το PSP μετατρέποντας από ένα πλήρες φορητό μέσο ψυχαγωγίας σε... τούβλο (εξ ου και η ονομασία του). Μόλις ο ιός εγκατασταθεί στο PSP προσβάλει τέσσερα σημαντικά αρχεία του συστήματός του, καθιστώντας το μη λειτουργικό. Μάλιστα, δεν είναι δυνατή καν η εκκίνηση του με αποτέλεσμα ο χρήστης να είναι αναγκασμένος να στείλει τη συσκευή του για service (χωρίς να καλύπτεται από εγγύηση) έτσι ώστε να γίνει εκ του νέου εγκατάσταση του firmware. Περισσότερες πληροφορίες για τον ιό μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pspupdates.qj.net/2005/10/warning-fake-patcher-bricks-your-psp.html.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 21:52]

Το επομενο λογικο βημα ειναι να ενσωματωσει η Sony

antivirus:D

Σίγουρα αυτό θα κάνει με το νέο firmware που θα βγάλει. Έτσι θα κλείνει και την τρύπα για το downgrade και θα λέει ότι τάχαμ προσφέρει προστασία.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.