Jump to content



Τα smart phones της Nokia θα έχουν antivirus


helloween

Recommended Posts

Καθώς η εξάπλωση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων υπήρξε ραγδαία τα τελευταία χρόνια, αυτά δανείστηκαν περισσότερα χαρακτηριστικά από τους υπολογιστές, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει ο κίνδυνος επιθέσεων από ιούς. Η εταιρεία Nokia φαίνεται πως συνειδητοποίησε τη σημασία της ασφάλειας των δεδομένων και γι' αυτό αποφάσισε να ενσωματώσει στα "έξυπνα κινητά" της σειράς 60 λογισμικό antivirus, και πιο συγκεκριμένα, μια έκδοση του Symantec Mobile Security.

Αν και οι ιοί των κινητών τηλεφώνων είναι ολιγάριθμοι ακόμη, αναμένεται να αυξηθούν στο άμεσο μέλλον και να προκαλούν τόσο μεγαλύτερη ζημιά όσο πιο περίπλοκες θα γίνονται οι συσκευές μας. Η απόφαση της Nokia είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας είναι ακόμη ανοχύρωτες μπροστά σε μελλοντικούς κινδύνους.

Link to comment
Share on other sites

"'Ελα Μήτσο, πρέπει να κλείσω ρε συ γιατί άρχισε το scheduled full system scan και lagάρει..."

"Πώπω, είχα το κινητό κλειστό για δυο μήνες και από την ώρα που το άνοιξα, είναι ακόμα σε κλήση με την Symantec και κατεβάζει antivirus definitions..."

"Παιδιά παίζει κανά Antivirus για τα Windows Mobile Edition 64-bit; Το παλιό που είχα στα 32-bit δεν παίζει..."

"Έλα Ζάχο, ξαναστείλε αυτό το MMS ρε σύ γιατί το Antivirus, μου 'έκοψε΄ το attachment..."

"Είμαι χωρίς Antivirus εδώ και 2 μήνες και σε κάθε SMS που λαμβάνω, ανοίγει και ένα popup SMS για VIAGRA..."

Αυτά τα τραγελαφικά μπόρεσα να σκεφτώ στο πολύ πρόχειρο, περισσότερα αύριος.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από gtr_84

Πολλες εταιριες εχουν βγαλει ηδη mobile antivirus...

Και ακόμα περισσότεροι χρήστες έχουν κολλήσει ιό. Σε ανεπτυγμένες χώρες που το browsing/e-mail κλπ διαδικτυακές εφαρμογές δεν κοστίζουν μία περιουσία όταν είσαι online, το πρόβλημα είναι υπαρκτό και θα γίνει μεγαλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:29]

Σε ανεπτυγμένες χώρες που το browsing/e-mail κλπ διαδικτυακές εφαρμογές δεν κοστίζουν μία περιουσία όταν είσαι online, το πρόβλημα είναι υπαρκτό και θα γίνει μεγαλύτερο.

ετσι ετσι, ξυσε πληγες.

πηραμε τα smartphones, χαρηκαμε που τα e-mail στο webmaster ερχονται σε οποιο σημειο κι αν βρισκεσαι και το ban ειναι ευκολο απο το 98% της επικρατειας, αλλα κι αυτοι που εκδιδουν τους λογαριασμους δεν αστειευονται καθολου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.