Jump to content



Video iPod? Oυάου!!!


helloween

Recommended Posts

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Steve Jobs ανακοίνωσε πως η Apple προχώρησε σε συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC και στο εξής θα προσφέρει μέσω του iTunes τη δυνατότητα αγοράς των τελευταίων επεισοδίων από πέντε δημοφιλείς σειρές του καναλιού, την επόμενη μέρα της ζωντανής μετάδοσής της. Τα νέα επεισόδια των σειρών "Desperate Housewives", "Lost", "Night Stalker", "That's So Raven" και "The Suite Life of Zack and Cody" θα διατίθενται από το iTunes έναντι 1,99 δολαρίων το επεισόδιο.

Η αναπαραγωγή των επεισοδίων μπορεί να γίνει σε PC ή Mac, αλλά και στο νέο video player iPod της Apple. Το νέο iPod έρχεται σε δύο εκδόσεις των 30GB και των 60GB και υποστηρίζει TFT οθόνη 2,5 ιντσών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην αμερικανική αγορά από την ερχόμενη εβδομάδα. Η έκδοση των 30GB θα κοστίζει 299 δολάρια, ενώ αυτή των 60GB θα φτάνει τα 399 δολάρια.

post-2709-1416072247,2588_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.