Jump to content



4GB σκληρός δίσκος για το PSP στα σκαριά από την Datel


helloween

Recommended Posts

Η εταιρεία Datel ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία ενός σκληρού δίσκου χωρητικότητας 4GB για το Sony PSP καθώς και μιας μπαταρίας με διπλάσια αυτονομία από αυτήν της Sony. Ο σκληρός δίσκος συνδέεται στο PSP μέσω της θύρας του memory stick και είναι σχεδιασμένος έτσι, ώστε να ταιριάζει αισθητικά με τη φορητή παιχνιδομηχανή της Sony. Η χωρητικότητά του είναι προς το παρόν κατά πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη λύση εξωτερικού memory stick για το PSP έχει να παρουσιάσει η Sony, και είναι επαρκής για έως 8 ταινίες με σχετικά ικανοποιητική ποιότητα.

Ο σκληρός δίσκος έρχεται "πακέτο" με τη μπαταρία X2 της Datel, η οποία αντικαθιστά την standard μπαταρία της Sony και, όπως ισχυρίζεται η κατασκευάστρια εταιρεία, παρέχει τη διπλάσια αυτονομία. Παράλληλα, στο πακέτο θα βρείτε και ένα καλώδιο USB 2 USB b που επιτρέπει τη σύνδεση του PSP με το PC. Η τιμή για αυτό το άκρως ελκυστικό πακέτο δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ κάποια online καταστήματα δέχονται προ-παραγγελίες με κόστος περίπου 200 με 210 ευρώ.

Η Datel δεν έχει επίσης ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία για τη διάθεση του πακέτου στην αγορά.

http://www.datel.co.uk/

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από leontas [Σήμερα, στις 14:07]

ρε παιδια οκ 4gb,αλλά μηπως προσθέτει αρκετό βάρος?? Δηλαδη καλη σα σκέψη αλλά λίγο αντιπρακτική...:cry:

Kαι εμένα αυτό με κρατάει μακριά...Απο την άλλη όμως κοστίζει όσο μία ms 2gb και με τον δίσκο πέρνεις και μία "διπλή" μπαταρία μαζί..

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα συμφέρει από τη στιγμή που μια Memory stick 1GB πλησιάζει τα 100... Εγώ πιστεύω πως το μεγαλύτερο λάθος που έγινε στο PSP είναι που δεν του έβαλαν από τη μάνα του σκληρό δίσκο ή τουλάχιστον αναμονή για σκληρό. Αν είχε θα ήταν η τέλεια φορητή συσκευή ψυχαγωγίας (και αν έπαιρνε και CDs 8cm αντί για αυτές τις μαμακίες).

Θα μου πείτε βέβαια 1) οτι θα πρόσθεται βάρος και θα το "φούσκωνε" αλλά πιστεύω οτι θα μπορούσε κάλιστα να είναι λίγο πιο χοντρό και 2) οτι αν βάλουμε σκληρό δίσκο πώς θα πουλήσουμε Memory Sticks?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.