Dimis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καμια συσκευη που να μπορει να μετραει την αποδοση του τροφοδοτικου;Εχω ακουσει για μεταβλητες αντιστασεις μεγαλης καταναλωσεις ωστε να φτανει στα οριά του το τροφοδοτικο.Υπαρχει καποιο σχεδιο κατασκευης αυτου του ηλεκτρονικου κυκλωματος ή καποια ετοιμη συσκευη;
GoriLLakoS Οκτώβριος 13, 2005 #2 Οκτώβριος 13, 2005 μονος σου μπορεις να φτιαξεις ενα μεγαλο mofset απο χαλκο και να βαλεις πανω καλλωδια...αλλα γιατι να κανεις κατι τετοιο....?
hipro5 Οκτώβριος 13, 2005 #3 Οκτώβριος 13, 2005 Υπάρχουν μεταβλητές αντιστάσεις ισχύος έως και 500Watts.......Φαντάσου ένα ποτενσιόμετρο σε υπερμεγένθυση.......
Dimis Οκτώβριος 14, 2005 Author #4 Οκτώβριος 14, 2005 Θα ηθελα να μπορω να μετραω την πραγματικη αποδοση των τροφοδοτικων που περνανε απο τα χερια μου.Μερικα τροφοδοτικα δινουν ονομαστικες τιμες εντασεως του ρευματος οι οποιες ομως ειναι πραγματικα ασχετες με την αληθινη ισχυ που μπορει να αποδοση το τροφοδοτικο σε πληρες φορτιο.Εχω δει σε εργαστηριο συνδεσμολογια με μεταβλητες αντιστασεις,αλλα ψαχνω για κατι πιο επαγγελματικο.Κατι που να μη χρειαζεται να το φτιαξω εγω.Θα ριξω μια ματια στην αγορα και αν βρω κατι καλο θα εωημερωσω.
mauros Οκτώβριος 14, 2005 #5 Οκτώβριος 14, 2005 off topic,αλλά λέμε trofotic όπως λέμε psychotic?διόρθωσέ το ρε παλήκαρε!
Dimis Οκτώβριος 14, 2005 Author #6 Οκτώβριος 14, 2005 δε το καταλαβα το τελευταιο ρε παιδια.....(off topic,αλλά λέμε trofotic όπως λέμε psychotic? διόρθωσέ το ρε παλήκαρε!) :)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.