Jump to content



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CASE: CHIEFTEC FULL ATX LBX-03B Black


b.s.o.d.

Recommended Posts

το συγκεκριμενο κουτι το εχω αγορασει απο το πλαισιο...ηθελα απλα ενα κουτι μεγαλο να καλυψει ολες τις αναγκες μου σε τοποθετηση hardware αλλα και με σωστη ροη αερα...μετα απο πολυ ψαξιμο και εχοντας στο νου μου και τον παραγοντα κοστος που λογο πολυ τους περισσοτερους τους ενδιαφερει,κατεληξα στο δικο μου πλεον chieftec!!

1)το κουτι εχει διαστασεις 54 x 21 x 52mm. full tower.μπολικος χωρος λοιπον για να ανεβαινει ο ζεστος αερας ψηλα και να εχει και που να παει χωρις να γυριζει γυρω απ τη μητρικη!μεγαλο μηκος και τα καλωδια βολευονται ευκολα πλεον!

2)ας παμε σε χωρητικοτητα συσκευων...παιρνει μεχρι 6 σκληρους δισκους(!!) και μεχρι 3 ανεμιστηρες 9cm για την ψυξη τους με σιτα στο πλαινο του κουτιου για σωστη εξαγωγη του ζεστου(πλεον) αερα...!οι κατοχοι πολλων hdd θα σκασουν χαμογελο!4 υποδοχες για οπτικα drives η panels και αλλες 2 για floppy drives η 2,5" panels,θεωρουνται ικανοποιητικα.

3)η ευκολια και η δυνατοτητα γρηγορης αλλαγης και μεταφορας των αποθηκευτικων συσκευων και των drives.ολα μπαινουν κουμπωτα,σε ειδικους οδηγους..ολα αφαιρουνται και επανατοποθετουνται χωρις βιδες.

4)αερας!! μεχρι 6 ανεμιστηρες. 2x90mm στο πλαινο ,3x90mm στους σκληρους και 1x120mm πισω.

5)2xusb, 1x1394 ,line in-line out ειναι οι εξτρα υποδοχες που θα βγαλει στο μπροστινο πανελ το κουτι....

6)τιμη στα 77 ευρω ειναι κατι που κλεινει τον κυκλο της πολυ καλης σχεσης τιμη-αποδοση!!ενα συγχρονο κουτι που θα κρατησει το pc μας κρυο χωρις να αδειασει την τσεπη μας!!

παρακατω ειναι μερικες photo!

p><p><img src=

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img446.imageshack.us/img446/7863/image3303wm.th.jpg' alt='image3303wm.th.jpg'>

b.s.o.d.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.