Jump to content



Απόδοση γραφικών σε Sims 2


konilio

Recommended Posts

Η απορια μου ειναι η εξης:

Πως γινεται ενα συστημα με athlon xp 2200+ και geforce4 mx440 να παιζει πιο "smoothly" το Sims 2 σε σχεση με ενα συστημα athlon 64 3200+@2500mhz και ati 9600xt.

Στο πρωτο συστημα η καρτα γραφικων εχει οριστει σε antialiasing 4x και anisotropic 2x, ενω στο δευτερο οι ρυθμισεις ειναι στο default. Και στις δυο περιπτωσεις οι ρυθμισεις του παιχνιδιου ειναι ακριβως οι ιδιες. Στο πρωτο δεν υπαρχει ουτε ενα κολληματακι! Στο δευτερο παρατηρω οτι σε αρκετες περιπτωσεις το παιχνιδι πηγαινει σχεδον καρε-καρε!

Link to comment
Share on other sites

Ρύθμισε την απόδοση του driver σε αύξηση ταχύτητας από σχέση ποιότητας, από το control panel της ΑΤΙ .

Τώρα που μιλάμε είναι στη μέση , έχει πέντε θέσεις ( πέντε επιλογές ) βαλέ τέρμα αριστερά και δοκίμασε , αλλά κάνε και μια δοκιμή μια σκάλα από το κέντρο στα αριστερά , ίσως στρώσει έτσι απλά .

Link to comment
Share on other sites

Το ξερω πως ετσι διορθωνεται αρκετα, αλλα δε με τιμαει να ξοδευομαι για να αναβαθμιστω, και να πρεπει να ριχνω την ποιοτητα για να παιξω με την ιδια ευκολια που επαιζα στον παλιο :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω ρε παιδια τι παιζετε με αυτο το παιχνιδι αλλα μαλλον κανει καποιο τεστ των δυνατοτητων της καρτας γραφικων και οσο ποιο πολλα εφε υποστηριζει η καρτα τοσο ποιο βαρυ φαινετε το παιχνιδι γιατι προφανως τα ενεργοποιει ολα. Αλλο ενα κουφο ειναι οτι ριχνοντας την ποιοτητα απο τα options δεν βλεπουμε σχεδον καμια αλλαγη στην ποιοτητα απεικονησης. Τι να πω...

Link to comment
Share on other sites

Ιδια ποιοτητα εικονας ειχα και με την 9800pro. Μαλλον θελει μεγαλο επεξεργαστη. Θελει ΠΟΛΥ ram, καθε λιγο και λιγακι κανει κολληματα οταν ερχεται καινουργιος ανθρωπος η αυτοκινητο, και γρηγορο σκληρο (τον εχω φορτωση πολυ τωρα).

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω μονο οτι το παιχνιδι το εχω παιξει με Pentium4 στα 4,26Ghz με 1Gb Ram DDR 266ΜΗΖ dual channel (1066 FSB 1:1) και τωρα σε Athlon64 στα 3,16Ghz παλι με 1Gb Ram Dual DDR 287Mhz 1:1. Ο σκληρος και η καρτα γραφικων ηταν και στις 2 περιπτωσεις ιδια δηλαδη 200Gb Maxtor NCQ 7200 16Mb cache και 6800GT 430/1120. H αποδοση του παιχνδιου ηταν παρομοια και στα 2 συστηματα και αυτο με εβαλε σε υποψιες οτι το παιχνιδι εχει πολλα προβληματα που πρεπει να λυθουν για να γινει ποιο γρηγορο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.