Jump to content



Πρόβλημα με Α8Ν SLI DELUXE και AMD 3800+ X2


dimpar

Recommended Posts

Μάγκες αγόρασα από το Pixmania μια asus a8n sli deluxe και από το Πλαίσιο έναν AMD 3800+ X2. Από ότι διάβασα σε ένα post ενδέχεται το σύστημα να μη δουλεύει λόγω bios. Αληθεύει αυτό ακόμα και για τις τελεταίες παρτίδες ή έχει ξεπεραστεί το κόλλημα; Αν όντως αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υπάρχει κάποιος που μπορέσει να μου προσφέρει μία χείρα βοηθείας...;;;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικά έχω ακυρώσει τη παραγγελεία μου απο το pixmania και περιμένω να μου γυρίσουν τα λεφτά μου πίσω, γιατί είναι μ@λ@κες!!! Συγνώμη κιόλας!!! Θα αναφερθώ στο περιστατικό σε ξεχωριστο thread όταν τελειώσει η ταλαιπωρία μου. Προς το παρόν περιμένω....:mad:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Υπάρχουν τόοοοοσοι πολλοί χρήστες εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, που έχουν Χ2 με αυτή τη μητρική... Δεν καταλαβαίνω γιατί προβληματίζεσαι?

ΟΛΕΣ οι 939, στη χειρότερη με BIOS Update, παίζουν κανονικά με Χ2...

Link to comment
Share on other sites

απλα μαλλον φοβαται οτι αν εχει παλιοτερο βιος δεν 8α τον δει οποτε δεν θα μπορει να κανει βιος ...(δεν θα μποοταρει).Ετσι καταλαβα δλδ.

οποτε απο το πρωτο του ποστ μαλλον θα θελει ενα δανεικο μονοπυρηνο για bios update.

(η να σας φερει την μητρικη)

αλλα αν θυμαμαι καλα απο darksaga θα μποοταρει αλλα δεν θα βλεπει δυο πυρηνες...

μπορεις ομως να δουλεψεις και να κανεις βιος update....

Link to comment
Share on other sites

@dimpar: Με το Asus δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είχε το 1014 αν θυμάμαι καλά με το που το πήρα, που δεν ήθελε καν αναβάθμιση για Χ2.

Παλαιότερα που είχα το MSI, με nForce3U, όταν έβαλα τον Χ2, άνοιξε κανονικά, αλλά μου τον αναγνώριζε σαν Thunderbird 1000MHz. Φυσικά αυτό ήταν αρκετό για να μπορέσω να κάνω την αναβάθμιση και να τον δει κανονικά μετά. (κανονικά??? :mad: Τη cpu ναι! Αλλά έχασε τα usb2.0, έκανε κολλήματα, και γι'αυτό πήρε πόδι η MSI :TD: )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.