Jump to content

Van Gerokost

Premium Members
  • Posts

    91
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Van Gerokost

  • Γενέθλια 02/03/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Τεχνικός Δικτύων

Van Gerokost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Van Gerokost

    Black Friday 2020

    παίδες εγώ μόλις χτύπησα αυτό εδώ... Νομίζω πως είναι καλή τιμη γι αυτά που δίνει. https://www.plaisio.gr/gaming-zone/gaming-pcs/gaming-laptops/lenovo-ideapad-gaming-3-laptop-ryzen-5-4600h-8-gb-512-gb-gtx-1650-4-gb-_3525244
  2. Van Gerokost

    Γνώμες για Γερμανικά καταστήματα

    Ναί, έχω κάνει RMA κάρτα γραφικών 2 φορές μέσω γνωστού καταστήματος στο Ν.Κόσμο και ξεμπέρδεψα γρήγορα, μέσα στην εβδομάδα.
  3. Van Gerokost

    Γνώμες για Γερμανικά καταστήματα

    Και άλλα 20-30 να σου ξαναστείλουν το "σωστό" ? Σύν 6-7 μερες η κάθε αποστολή ? Πόσοι μπορούν να μείνουν χωρίς VGA/CPU/MOBO 15 μέρες minimum ? Δεν θα το ρίσκαρα παιδιά.. Μέσα σε 2 χρόνια όλο και κάποιο part παίζει να βγεί εκτός εγγύησης..
  4. Van Gerokost

    Γνώμες για Γερμανικά καταστήματα

    Όλα καλά με τις αγορές απ έξω παιδιά. Σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι RMA ή τώρα ή στο μέλλον, τί γίνεται ? Έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση τα προϊόντα? Πού θα αλλάξω μια κάρτα γραφικών ή μια CPU άν πάθει τίποτα ?
  5. Καλημέρα παίδες, έχω ένα σύστημα 1150 με i5-4690, 8G RAM και μια Gigabyte R9 380 με 2GB μνήμη. Κυρίως παίζω mmo's (Armored Warfare πχ) και ενώ δεν έχω θέματα απο τότε που πήγα στον i5 (αναβάθμιση απο i3), μερικές φορές νομίζω ότι τα 2GB της κάρτας είναι ίσως λίγα. Ανοίγοντας διαγνωστικό, βλέπω πως δεν χρησιμοποιούνται πάνω απο 1,2-1,3gb μνήμης με το game να τρέχει. Υπάρχει λόγος να την αντικαταστήσω με μία μεγαλύτερης σειράς (πχ 390 με 8gb) που να έχει περισσότερη RAM ?
  6. Van Gerokost

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Κλασσικά WoT και λίγο Armored Warfare, όταν η Beta είναι open.
  7. Van Gerokost

    Τέλος ο ΟΤΕ. Προτάσεις?

    Θα έπρεπε να επιμείνεις να σου αλλάξουν ζευγάρι. Το ΟΤΕtv για μένα τα αξίζει τα 2 ευρώ παραπάνω, μιας που θα έχει αποκλειστικά το ch. league/uefa για 3 χρόνια. Δικαιολογημένη η μικρή αύξηση.
  8. Van Gerokost

    Αλλαγή PSU

    Χίλια δίκια για το PSU, δε ξέρω τι τσιπιά με έπιασε τότε..
  9. Van Gerokost

    Αλλαγή PSU

    Ευχαριστώ ρε παίδες.. βλέπω ότι το 100άρικο το χουμε εύκολα για PSU. Φαντάσου τί πήρα με 35
  10. Καλημέρα παίδες. Πρίν απο ένα χρόνο περίπου έφτιαξα ένα low-end συστηματάκι, και απο κουταμάρα μου, ενώ επέλεξα ένα μέτριο κουτάκι (Cooler Master Elite Knight 350), του κότσαρα ένα PSU το οποίο για να κρατήσω το κόστος χαμηλά, έβαλα ενα "no-name" 600w. Το configuration ειναι το εξής : i3-4150 Gigabyte B85 mobo Gbyte Radeon R9 270X 8 GB HyperX RAM HDD#1 SSD HDD#2 Green WD 2TB Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, αλλά επειδή έχω μερικές άσχημες "συμπεριφορές" του psu , σκέφτομαι για αλλαγή. Κοιτάω να δώσω μέχρι 80-100, να πάω σε modular οπωσδήποτε. Οι έως τώρα συμπεριφορές είναι : 1) Ένας συνεχής πολύ χαμηλός θόρυβος όταν είναι on το PSU απο τον διακόπτη του, άσχετα αν ειναι κλειστό ή ανοικτό το pc 2) Πρόσφατα άνοιγε και έκλεινε το pc με το πάτημα του power. Βρώμικο δεν είναι, τα ανεμιστήρια είναι καινούργια και καθαρά, και έστρωσε μόλις έβγαλα τα καλώδια του psu πάνω απο την mobo και τα επανατοποθέτησα. Έχω δεί το Cooler Master G550M, εχετε καμμιά άποψη περι αυτού? Άλλες προτάσεις σε σχετικά νορμάλ χρήματα ? thx
  11. Van Gerokost

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Αυτές τις μέρες παλεύω το UFO : Aftershock , το οποίο φέρνει κάπως στον πρώτο μου έρωτα , το UFO : Enemy Unknown.
  12. Van Gerokost

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Αμέ..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.