Jump to content



ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΞΕΚΙΝΗΜΑ PC!!


bibis1416003194

Recommended Posts

έχει καμιά εβδομάδα που μόλις άνοιξα το pc εμφανίστηκαν στην οθόνη(στο bootαρισμα) οριζόντιες στήλες με γραμμές οι οποίες καθώς προχωρούσε η διαδικασία του boot με κάθε αλλαγή εικόνας μετατρέπονταν σε άλλου είδους γραμμές ακόμη και με κάτι σύμβολα μέσα τα οποία τρεμοπαίζανε ή άλλαζαν πολύ γρήγορα!στη συνέχεια φόρτωνε η μπάρα των windows και έσβηνε η οθόνη χωρίς να συνεχίζει το pc να μπαίνει windows!μετά από 1 έως 3 επανεκκινήσεις έφτιαχνε!!

αμέσως σκέφτηκα κάρτα γραφικών την οποία την είχα μόλις 1 εβδομάδα πάνω στο pc χωρις κανένα πρόβλημα!(MSI 6600GT AGP)! την έβγαλα την ξαναέβαλα για να πατήσει καλά αλλά την άλλη μέρα ξανά πάλι το πρόβλημα!

την πήγα πίσω την κάρτα για έλεγχο! την κράτησαν εκεί 3 μέρες την βάλανε σε πολλά μηχανήματα την άνοιξαν,την ξαναάνοιξαν αλλά κανένα πρόβλημα και έτσι μου την επέστρεψαν πίσω λέγοντας ότι δουλεύει άψογα!

την έχω τωρα 7 μέρες από τότε και όλα μια χαρά μέχρι πριν λίγο που μου το ξαναέκανε!!πάλι μετά από την επανεκκίνηση έφτιαξε!

εντύπωση με κάνει ότι δεν βγάζει μόνο γραμμές αλλά και διάφορα σύμβολα και διαφορετικού τύπου γραμμές!!

την βοήθειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε είχα κάνει παρόμοιο πόστ πριν από μερικούς μήνες,και τα παιδιά μου απάντησαν να προσέξω καλώδια και επαφές.Ε λοιπόν αυτό ήταν.Τσεκάρισε σε όλες τις ενώσεις τα καλώδια καθώς και πως κάνει επαφή η κάρτα πάνω στη μητρική.Εμένα έφταιγε το το τελευταίο,το κούμπωμα της κάρτας πάνω στη μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Καλά και μένα περιοδικό ήτανε,μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!Σε πολλές φάσεις αν κουνούσα λίγο τη κάρτα μπορεί να μη ξεκινούσε καν,δεν έβρισκε τη κάρτα γραφικών.Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τη κάρτα γραφικών σε συγκεκριμένη θέση,να δεις αν μειώνεται ή εξαφανίζεται το φαινόμενο.Περιέργως τελευταία που έχω καιρό να το πειράξω δεν έχω δει κάτι ανάλογο πλέον....Αλλά άλλοτε μπορεί να το άνοιγα και να μου έσπαγε τα νεύρα και άλλοτε να ήτανε όκ.....Έχεις βάλει πάνω καμιά άλλη ψύκτρα και την βαραίνει παραπάνω από τη φυσιολογική και την γέρνει?Αν ναι στήριξέ τη κάπως,πάω στοίχημα πως είναι κάτι τέτοιο...Επειδή είχα ίδιο προβλημα όπως το λές,όταν έβαλα το silencer σα να μου τα εμφάνισε....

Link to comment
Share on other sites

κάτι τέτοιες γραμμές είναι(παρόμοιες)!να την βάλω το new bios ή δεν θα γίνει τίποτα και να την επιστρέψω πάλι πίσω χωρίς να κάνω κάτι???

είναι μανίσια η υδρόψυξη και το αποκλείω να μην πατάει καλά!!έχει μπει πολύ καλά!!

Link to comment
Share on other sites

παιδιά τελικά θα την ανταλάξω με ένα φίλο που έχει την pixel view 6600gt για ένα διάστημα για να δούμε εάν το παρουσιάζει και εκεί!!δεν υπάρχει άλλη λύση!!

για να σιγουρευτώ ότι δεν φταίει κάτι από εμένα!!όταν έχω νεότερα θα σας πω!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.