Jump to content



Αγορά από Mindfactory.de


Goklagie

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Βλέποντας τις ασύγκριτες τιμές της συγκεκριμένης σελίδας αποφάσισα να προχωρήσω σε αγορά από εκεί.Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το γεγονός ότι το μαγαζί βρίσκεται στη Γερμανία θα επηρρεάσει τις εγγυήσεις των προϊόντων.Συγκεκριμένα θα πάρω:AMD,XFX,Thermaltake,Viesonic(monitor) και Asus(mainboard).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Τις εγγυήσεις δεν τις επηρεάζει, απλά σε περίπτωση που κάτι βγει ελλατωματικό θα χρειαστεί να το στείλεις Γερμανία, οπότε καλού κακού υπολόγισε στα έξοδα και τα μεταφορικά για τυχόν επιστροφή.

Link to comment
Share on other sites

εχω κανει αρκετες αγορες απο το mindf .... ειναι ολα σε αψογη συσκευασια, περιποιημενα. Αν κατι δεν ειναι οκ στο αλλαζουν αμεσως...ΑΛΛΑ....... καθυστερει καπως και να στα στειλει αρχικα και στις επιστροφες ..... ο λογος ειναι προφανως τα ταχυδρομεια.....κατα ταλλα το γερμανικο ταχυδρομειο (σε παραπεμπει το mindf) εχει πολυ καλο tracking των δεματων :) ...

παντως να προσεξεις η συνολικη τιμη (με τα μεταφορικα και μετα εξοδα για εξωτερικο) να ειναι τετοια που συμφερει σε περιπτωση καποιας αλλαγης αλλα και να αξιζει τον χρονο που ξοδευεις....:) (σε επικοινωνια και σε αναμονη)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.