Jump to content



(Κατα)ζητειται καλο ups!


thrasher

Recommended Posts

Λοιπον παιδες ψαχνω να βρω ενα καλο,αξιοπιστο ups,line interactive.

Αμα παρω ενα ups που να σηκωνει 600w~1000va,για να μην χρειαστει να αλλαζω αμα κανω αναβαθμιση,πειραζει που τωρα θα δουλευει για psu μου 460w?

(οχι κανενα πανακριβο!)

Ακουομεν προτασεις!

εντιτ.Καλο θα ηταν χωρις ανεμιστηρα!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε εχω το mustek powermust 1000 usb. Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Σε διακοπες του δικτυου εχει ανταποκριθει θετικα χωρις παρατραγουδα. Μονο του μειωνεκτημα για την ωρα τι θορυβωδες φαν του το οποιο απο οτι θα δεις σε thread μου εχω πατενταρει με εντυπωσιακα αποτελεσματα. Σα μαρκες εχω να προτεινω apc μιας και ειναι απο τα καλυτερα αλλα ακριβα. Τωρα για χωρις φαν δεν ξερω κατι, οποτε ειμαι περιεργος να δω αλλες προτασεις...

Link to comment
Share on other sites

Εντελως ασχετο!Σκεφτομαι τωρα το mustek του φιλου dimpar.Αλλα εχει ανεμιστηρα.Δεν θελω να κανω αυτην τη πατεντα γιατι δεν θελω να παιζω με τα ρευματα και νομιζω οτι αν ανοιξεις το καπακι χανεται η εγγυηση.Γι αυτο ας το αφησουμε.

....................................

Λεω μαζι με το ups να παρω και το apc p5b-gr.

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω απο ηλεκτρολογικα τοσα ωστε να μπορω να φταξω αυτα.Αν το φοναζα ηλεκτρολογο θα ξερει να μου το φτιαξει?Βασικα πιο πολυ με μπερδεψαν αυτα με το πραγματακι για αυτοματη ρυθμιση των στροφων.

Link to comment
Share on other sites

1)Ποσα καλωδια εχει το fan?

2)που κολλας το τριμερ.

3)τι ειναι το τριμμερ.

4)Στις ποσες στροφες πρεπει να γυρναει ο ανεμιστηρας για να μην καταλαβαινει το ups οτι δεν εχει βλαβη?

Σε κουρασα ε?Εγω σου ειπα οτι δεν ξερω την τυφλα μου.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1). Το φαν έχει 3 καλώδια. Το κόκκινο είναι η τροφοδοσία, το κίτρινο είναι οι στροφές και το μαύρο η γείωση.

2). Το τρίμμερ το κολλάς στο κόκκινο. Κόβεις το κόκκινο καλώδιο και κολλάς τη μία πλευρά του καλωδίου σε ένα ποδαράκι του τρίμμερ και την άλλα μεριά του καλωδίου στο μεσαίο ποδαράκι του τρίμμερ.

3). Το τρίμμερ είναι μία μεταβλητή αντίσταση.

4). Αυτό δεν το ξέρω αλλά δεν έχει και σημασία στην τελική.Όσο ελαττώνεις την αντίσταση του τρίμμερ οι στροφές του ανεμιστήρα θα αυξάνονται. Οπότε βλέποντας και κάνοντας....

Link to comment
Share on other sites

Γιατί όχι! Απλά το ένα κάνει 4 ευρώ και το άλλο κάτι λεπτά! Πρόσεξε μόνο αυτό μπορείς να το χρησομοποιήσεις με οποιονδήποτε ανεμιστήρα. Το ανεμιστηράκι που χρησιμοποίησα εγώ είχε ένα παρόμοιο κυκλωματάκι προσαρμοσμένο...

Link to comment
Share on other sites

Μηπως εκανες λαθος και ηθελες να γραψεις "δεν μπορεις να τον χρησιμοποιησεις".Γιατι δεν βρισκω κακο να μπαινει σε ολους τους ανεμιστηρες!

Τι ανεμιστηρα εβαλες?(μεγεθος)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.