Jump to content

τι γινεται?

jpcupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδακια χρειαζομαι τη βοηθεια σας.πριν λιγο ετρεξα το 3d mark 2003 και οταν πατησα για το online rusult μου εβγαλε το παρακατω μην.τι λαθος κανω???:sick: :sick:

post-3703-1416072310,2123_thumb.gif

λοιπον το μην εχει ως εξης:"Project Submission Failed"

"The registration key you are using is illegal. The ORB database contains a record of every valid key created by Futuremark, and the key you are using cannot be verified.

If you feel this message is in error, please contact Futuremark support. Include your purchase details and the following information in the support request:

Errorcode: 500 / -21, Thu Nov 24 04:00:05 EET 2005, jpcupra@yahoo.gr, 3427670

Thank you.

Note that all attempts to use the ORB with a suspected illegal registration key are logged.

To gain access to the ORB and to support us, purchase the Pro version. "

εχω κανει καινουργιo account.πρεπει να συμπληρωσω και τα registration keys απαραιτητα?

Yeap, θα έπρεπε ή να αγοράσεις το bench ή να μην βάλεις καθόλου κωδικό. Απεγκατάσταση και εγκατάσταση αφήνοντας το licence key κενό.

Α!!!ναι ομως ετσι δεν θα ειναι σαν demo bench?θα μου πεις βεβαια οτι ουτως 'η αλλως το χρησιμοποιεις μονο για την gpu...

Αρχική απάντηση από jpcupra

Α!!!ναι ομως ετσι δεν θα ειναι σαν demo bench?θα μου πεις βεβαια οτι ουτως 'η αλλως το χρησιμοποιεις μονο για την gpu...

Ακριβώς :) και εγώ που το έχω αγοράσει μην νομίζεις ότι έχω χρησιμοποιήσει όλες τις επιλογές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.