anastasia Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2005 Γεια σε ολους..ρε παιδια τσεκαρετε αυτο το φορουμακι...δειχνει ωραιο.τι διευθυνση στη τυχη την πατησα...www.vlakes.gr
unseen Δεκέμβριος 3, 2005 #3 Δεκέμβριος 3, 2005 κι εγω νομιζα οτι ο δημιουργος του www.vlakes.gr γραφτηκε με γυναικειο nickname στο lab...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 3, 2005 #5 Δεκέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unseen κι εγω νομιζα οτι ο δημιουργος του www.vlakes.gr γραφτηκε με γυναικειο nickname στο lab... anastasiaJunior MemberΕγγραφή: Dec 2005Περιοχή: ΑΘΗΝΑΚαταχωρήσεις: 2Ποιον αραγε εννοει ο ποιητης....:whistling
kender Δεκέμβριος 3, 2005 #6 Δεκέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από anastasia lol...για να αποπλανησει αγορια? Εγώ πάλι που νόμιζα για λόγους προώθησης του δικού του site αλλά και με γυναικείο nick για να μην καρφωθεί και πολύ...
kreach Δεκέμβριος 3, 2005 #7 Δεκέμβριος 3, 2005 Κ το χειρότερο ... Το φόρουμ είναι σε GREEKLISH !!! Την είδαμε να διαφθείρουμε την ιδεολογία των μελών κ των κανόνων του TheLab ε ?!!! Κ το καλύτερο: Κατά """""ΤΥΧΗ""""" το πάτησα :giveup: Α ρε "Αναστασία" :devil: ΥΓ Όταν γινόμαστε μέλος ενός Φόρουμ, συνηθίζεται, να ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ κ λίγο πριv προωθήσουμε κάποιο συμφέρον μας
NoDsl Δεκέμβριος 3, 2005 #8 Δεκέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 21:48] Κ το χειρότερο ... Το φόρουμ είναι σε GREEKLISH !!! Την είδαμε να διαφθείρουμε την ιδεολογία των μελών κ των κανόνων του TheLab ε ?!!! Κ το καλύτερο: Κατά """""ΤΥΧΗ""""" το πάτησα :giveup: Α ρε "Αναστασία" :devil: ΥΓ Όταν γινόμαστε μέλος ενός Φόρουμ, συνηθίζεται, να ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ κ λίγο πριv προωθήσουμε κάποιο συμφέρον μας ΩΧΧΧΧ αδερφέ... Ποιός περιμένει τώρα.... Χώστε το εκεί που πρέπει και let it rest in peace:rip:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.