xkandreas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2005 Καλημέρα, επειδή λέω να αλλάξω PSU έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα δυο με τα ίδια λεφτά περίπου από τη μια ENERMAx με λιγότερα watt αλλά αξιοπιστία 99.9% και από την άλλη TAGAN με περισσότερα watt αλλά κάτι με χαλάει.http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=24696ήhttp://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=27321Βολεύουν τελικά τα αποσπώμενα καλώδια? Αν κάποιος έχει κάποιο από τα 2 ας πει εντυπώσεις. Δεκτές και άλλες προτάσεις μεχρι τα 130.Μέχρι τώρα πάντως το HEC 450w με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
HellhammeR Δεκέμβριος 4, 2005 #2 Δεκέμβριος 4, 2005 Το Liberty φιλε πάρε, νεα σειρα της Enermax που πιστευω οτι απλα ειναι οτι καλυτερο... Και εγω σκεφτομαι για το 620αρη της..
xkandreas Δεκέμβριος 4, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2005 Αν κάποιος έχει κάποιο από τα δυο θα ήθελα καμιά φώτο μέσα από κουτί.
Vasot Δεκέμβριος 4, 2005 #4 Δεκέμβριος 4, 2005 Ο Εnermax Liberty 620W ειναι καλυτερος και απο τους δυο και ηδη κατεχω εναν αλλα δυστυχως εχει ξεπουληθει για την ωρα Αμα βιαζεσαι τι να σου πω αμα θες "ωμη δυναμη" παρε τον Tagan αλλα απο την αλλη ο Liberty 500W προσφερει καποια πιο καινουργια χαρακτηριστικα απο τον Τagan που προτεινεις
xkandreas Δεκέμβριος 4, 2005 Author #5 Δεκέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Ο Εnermax Liberty 620W ειναι καλυτερος και απο τους δυο και ηδη κατεχω εναν αλλα δυστυχως εχει ξεπουληθει για την ωρα Αμα βιαζεσαι τι να σου πω αμα θες "ωμη δυναμη" παρε τον Tagan αλλα απο την αλλη ο Liberty 500W προσφερει καποια πιο καινουργια χαρακτηριστικα απο τον Τagan που προτεινεις κάτι το οποίο με προβληματίζει είναι τα καλώδια και τον 2 psu που δεν ξέρω εκτός από sleeves αν είναι επενδιμένα με τίποτα χονδρό πλαστικό εξωτερικά και τα κάνει άκαμπτα. Εnermax Liberty 620W είναι πολύ πιο πάνω από λεφτά που έχω σκοπό να χαλάσω.
morpheus Δεκέμβριος 4, 2005 #6 Δεκέμβριος 4, 2005 Δεν ξέρω αν έχεις δεί το δικό μου threadΕγώ τελικά μετάνιωσα που πήρα το U15 με τα αποσπωμενα και εξηγώ:Τα καλώδια βγαίνουν από ενα πολύ μεγάλο μερος της πλατης του PSU και γεμιζουν το χωρο πίσω του. Πριν με το Antec τα ειχα χωσει όλα μεσα στην οριζοντια μπαρα του chieftec και δεν φαινοταν τιποτα.Τα sleevαρισμενα καλώδια ειναι φαίνονται ωραια, αλλα τα σκετα αν τα φτιαξεις ΔΕΝ φαινονται. Το sleeving δεν τα αφηνει να λυγισουν, να στριψουν και να τυλιχτουν ωστε να τα χωδεις εκει που δε φαινονται. Έχουν δικη τους βούληση ρε παιδι μου και ειναι και πιο χοντρα!Ειδικα τα καλώδια του TAGAN -μερικα απο αυτά- ειναι κτηνη! Τα PCIE ειναι σαν το καλώδιο των 220V!Κατα τ'άλλα ωραιο PSU, αθόρυβο και κρύο. Τάσεις σταθερές, λίιιιγο ανεβασμενες σε σχεση με το Antec 480W Trueblue v 1.Αν ξαναδιάλεγα θα επαιρνα το Tagan U15 για τα απλα καλώδια αλλα ακομα καλύτερα το νεο Trueblue 2.0 που εχει και 120αρι fan και FAN Only connectors που βολεύουν. Μονο που ειναι ακριβο ρε γμτ!Αν εισαι μερακλης με τα καλωδια μην παρεις με αφαιρουμενα. Θα χασεις μιση ωρα παραπανω να τα φτιαξεις αλλα το αποτελεσμα θα ειναι πιο καθαρο.
xkandreas Δεκέμβριος 4, 2005 Author #7 Δεκέμβριος 4, 2005 Το έχω διαβάσει το thread σου και γι'αυτό το λόγο μπήκα σε σκέψεις αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ΕΝΕΡΜΑΧ παρόλο που είναι με λιγότερα watt. Κανείς άλλος να διατυπώσει καμιά άποψη μεταξύ τον δυο ή και καμιά άλλη πρόταση. :)
HellhammeR Δεκέμβριος 4, 2005 #9 Δεκέμβριος 4, 2005 Φίλε και οι 2 μαρκες ειναι φίρμες..οποιο και να πάρεις θα μείνεις απολυτα ευχαριστημένος, να το θυμασε αυτο.
xkandreas Δεκέμβριος 4, 2005 Author #10 Δεκέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από HellhammeR Φίλε και οι 2 μαρκες ειναι φίρμες..οποιο και να πάρεις θα μείνεις απολυτα ευχαριστημένος, να το θυμασε αυτο. Αυτό το ξέρω αλλά το δήλιμμα είναι να πάρω το enermax Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εnermax....Σκυλια πολεμου ! Δεν μασανε μια !!! ή το TAGAN που έχει περισοοτερα watt μπας και χρειαστεί στο μέλλον και όλα αυτά τα λέω γιατί έχουν σχεδόν τα ίδια γκαφρά αλλιώτικα δεν θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο.
xkandreas Δεκέμβριος 6, 2005 Author #11 Δεκέμβριος 6, 2005 Τελικά το TAGAN κέρδισε τα λεφτά και την εμπιστοσύνη μου. Από μεθάυριο εντυπώσεις μέχρι ναρθει η παραγγελία στο νησί.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.