Jump to content



Αναζήτηση χρήστη D.J.Alexxx


tristeno1416003162

Recommended Posts

Επειδή μάλλον έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο χρήστη αν μπορεί κάποιος που τον γνωρίζει ας επικοινωνήσει μαζί μου (δεν θέλω να αναμείξω περισσότερα άτομα πριν καταλάβω ακριβώς τι έχει γίνει).

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tristeno

Επειδή μάλλον έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο χρήστη (Δούμα Αλέξανδρο) αν μπορεί κάποιος που τον γνωρίζει ας επικοινωνήσει μαζί μου (δεν θέλω να αναμείξω περισσότερα άτομα πριν καταλάβω ακριβώς τι έχει γίνει).

Κάθε μέρα τον βλέπω στους logged-in χρήστες...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:57]

Φίλτατε tristeno χωρίς να γνωρίζω(ούτε και μου πέφτε λόγος) το τι συμβαίνει, γιατί πρέπει να υπάρχει αυτό το thread ?

Δεν είναι thread. Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να στείλει πμ.

Link to comment
Share on other sites

Copy/Paste από τους κανόνες:

#

Το TheLab.gr δεν αποτελεί μέσο για την επίλυση των προβλημάτων των μελών του. Στην περίπτωση όπου υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν είτε τα προσωπικά μηνύματα, είτε λοιποί τρόποι επικοινωνίας όπως IRC, ICQ, SMS, κτλ.

#

Τα μέλη του TheLab.gr δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά μέλη του TheLab.gr και η οποία παρέχεται είτε από το TheLab.gr είτε από τα ίδια τα μέλη. Στην περίπτωση που γίνει αντιληπτή η διακίνηση προσωπικών στοιχείων στο forum τότε το TheLab.gr έχει το αναφαίρετο δικαίωμα της διαγραφής των μηνυμάτων / θεμάτων καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.