Jump to content

προβλημα γραφικων

giorgos81p

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από geoal

Παιδια οντως μπορει να φταιει το τροφοδοτικο για τα artifacts το Σαββατο εβαλα μια 6800GT σε ενα συστημα με 400αρι τροφοδοτικο της πλακας και εβγαζε artifacts στα default ακομα και σε 2D (στα Windows δηλαδη).Οταν εβαζες παιχνιδι γινοταν χαμος τελικα εβαλα το Antec true control 550 που εχω και η καρτα και το συστημα πεταγε χωρις το παραμικρο artifact. Το τροφοδοτικο ειναι απο τα πιο κρησιμα εξαρτηματα του υπολογιστη μας και φροντιζει για την μακροζωια και την ορθη λειτουργια και αποδοση των εξαρτηματων του PC μας. Επισης να πω οτι πριν την 6800GT επαιζε κανονικα μια 6600 απλη.

ναι αλλά το πρόβλημα δε σου εμφανίστηκε μετά από 2 ώρες, σου εμφανίστηκε αμέσως! το τροφοδοτικό ή δίνει ρεύμα ή δε δίνει (και τα switched δε νομίζω να χρειάζονται "ζέσταμα")

αλλαξα σημερα τροφοδοτικο... ηταν πολυ παλιο το αλλο. μεχρι στιγμης ολα πανε καλα. ουτε κολληματα ουτε παραμορφωσεις. εσκασα 80 ευρω και μεχρι στιγμης δεν τα κλαιω. στο πρωτο κολλημα ομως θα κλαιω σαν λυκος.

Αρχική απάντηση από giorgos81p

αλλαξα σημερα τροφοδοτικο... ηταν πολυ παλιο το αλλο. μεχρι στιγμης ολα πανε καλα. ουτε κολληματα ουτε παραμορφωσεις. εσκασα 80 ευρω και μεχρι στιγμης δεν τα κλαιω. στο πρωτο κολλημα ομως θα κλαιω σαν λυκος.

χαμένα δεν πάνε ;)

τώρα για το πρόβλημα, κάτσε και παίξε όπως και πριν, 2-3 ώρες συνεχόμενα και δες αν θα στο εμφανίσει.

δυστυχως κυριοι..... δυστυχως.:nothing:

εντάξει απλά επιβεβαίωσες τη θεωρία μου :p

μην αγχώνεσαι, το τροφοδοτικό δεν πάει χαμένο ;)

δοκίμασε να αλλάξεις την καρτούλα (έχει εγγύηση υποθέτω) :)

το ελαττωματικό σύστημα ψύξης που πιθανώς έχει, η εγγύηση είναι υποχρεωμένη να το καλύψει.

μεταχειρισμενη ειναι αλλα εχει ακομα εγγυηση. το συστημα ψυξης δεν μπορω να το αλλαξω και μονος μου? αν καταλαβα καλα εννοεις το ανεμηστηρακι..

φοβαμαι μονο μην εχει προβλημα η μνημη και τα κανει ολα αυτα. σε εκεινη την περιπτωση αναγκαστικα παω για αλλαγη

μεταχειρισμενη ειναι αλλα εχει ακομα εγγυηση. το συστημα ψυξης δεν μπορω να το αλλαξω και μονος μου? αν καταλαβα καλα εννοεις το ανεμηστηρακι..

φοβαμαι μονο μην εχει προβλημα η μνημη και τα κανει ολα αυτα. σε εκεινη την περιπτωση αναγκαστικα παω για αλλαγη

μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, αλλά θα χάσεις την εγγύηση.

εγώ στη θέση σου θα την άλλαζα για να μαι σίγουρος,

από τη στιγμή που είναι πρόβλημα της κάρτας δεν τίθεται θέμα!

ο αγοραστης της μενει αθηνα. αυτος εχει την αποδειξη αγορας. εγω τωρα μενω καβαλα και θελω να αποφυγω την διαδικασια να την στειλω αθηνα να την αλλαξει κ να μου την ξαναστειλει. ερχονται και γιορτες και ισως καθυστερησει πολυ αυτο

Αρχική απάντηση από thrasher

Εdit και γραφτω στα ελληνικα.Διαβαζουμε και κανενα κανονα......

Οπως ακριβως το ειπες:

Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συστάσεις των μελών του TheLab.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι αποκλειστικά οι Administrators/Moderators οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του forum.

Αρχική απάντηση από giorgos81p [Σήμερα, στις 13:52]

ο αγοραστης της μενει αθηνα. αυτος εχει την αποδειξη αγορας. εγω τωρα μενω καβαλα και θελω να αποφυγω την διαδικασια να την στειλω αθηνα να την αλλαξει κ να μου την ξαναστειλει. ερχονται και γιορτες και ισως καθυστερησει πολυ αυτο

Ρώτησε τον αγοραστή αν της έχει βάλει χέρι ήδη.Μπορεί να έχει τα καρύδια να το παραδεχτεί. Αν όχι....θα φανεί από το αν θα σου την κάνουν RMA.

Αν δεν δεχτούν να στην αλλάξουν τότε πλέον δοκίμασε μόνος σου να βγάλεις την ψύκτρα, να βάλεις νέα πάστα(Ceramique και άγιος ο Θεός) ή και κανένα Arctic Cooler.

Πάντως για να σου δώσω και λίγο κουράγιο, τώρα στις γιορτές και ιδίως μετά τις γιορτές ,με τις απογραφές,έχουν τόση δουλειά στις αντιπροσωπίες που το πιθανότερο είναι να στην αλλάξουν χωρίς να την κοιτάξουν καν :whistling.

Εμένα μέσα γενάρη μου είχαν αλλάξει κάρτα με σπασμένη την πρίζα της τροφοδοσίας της ψύκτρας, ψύκτρα η οποία είχε βγεί και όταν ξαναμπήκε δεν είχε θερμαγώγιμη.:innocent:

η θερμοκρασια ειναι στους 39 βαθμους και με το που ξεκιναω ενα παιχνιδι μου παραμορφωνει το μενου. ουτε βλεπεις καλα καλα τι λεει. αρα ουτε η ψυξη φταιει

Αν και η διαγνωση βγηκε λαθος το τροφοδοτικο οντως δεν παει χαμενο. Ακουσε την συμβουλη που ειπαν και τα αλλα παιδια και στειλε την για αλλαγη οσο το δυνατον συντομοτερα. Πολλα μπορει να φταινε για τα σπασμενα γραφικα που βλεπεις μεχρι και καποια επαφη στο slot που κουμπωνει η καρτα αλλα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι δοκιμη σε αλλη μητρικη και αν δεν εχεις τετοια δυνατοτητα κατευθειαν RMA.

Από Πλαίσιο δε χρειάζεται να τη στείλεις, μπαίνεις σε ένα οποιοδήποτε Π και στην αλλάζουν.

Αυτο σημαινει RMA. To ιδιο πραγμα λεμε. Τι να κανουμε συμβαινουν και αυτα φιλε μου απλα σου ετυχε σε ασχημη περιοδο και μπορει να αργησει λιγο η διαδικασια.Καλη τυχη ευχομε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.