Jump to content

Ειναι τρελός ο γερμανός!!

Akis_1977

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για την ακρίβεια δεν είναι γερμανός... ίσως ούτε κάν γερμανός.. όπως και να έχει... αυτό που θα δείτε το εφτιαξε γυναίκα με τα χεράκια τις!!!

Θαυμάστε....

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=98658&page=1&pp=20

(ΥΠΟΜΟΝΗ στο φόρτομα τις σελίδας. Εαν δεν εμφανίζονται όλες οι εικόνες να πατήστε το Refresh. Με 512άρα γραμμή μου έκανε γύρω στο 4 λεπτο για να ανοίξει η κάθε σελίδα... αλλα αυτό που θα δείτε πιστέυω πως είναι προσοπικά οτι καλυτερο εχω δεί μεχρι στιγμής! )

Περιμένω σχολιά σας...

Καλες Γιορτές σε όλους - όλες

:clap: :worship: :worship: :T:

(Α!! να συμπληρόσω βέβαια οτι ποτέ μου δεν θε είχα για ανίκανο το ασθενές φύλο :inlove: αλλα αυτή την τελειομανία και είδικα για Moding σε Pc πρώτη φορά βλέπω απο γυναίκα)

Έλιωσε στο πάτωμα η ISDN μου... έχει κανείς φωτό από το τελικό αποτέλεσμα?

Δυστυχώς δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα ακόμα....άσε που εγώ αυτό το μαραφέτι δεν κατάλαβα τι κάνει τελικά....

Οποιος περιμένει να δεί κανένα τρελό Mod όπως του σεβαστού "Κοπρίτης" καλύτερα να μην κανει τον κόπο να ανοιξει το Λινκ. Πρόκείται για water cool project σε Lian Li αλλα η λεπτομέρια τις κατασκεύής και όλα τα mod's είναι το κάτι άλο!

τι εχει κανει η τυπισσα???:o :O :o :O :o:confused: :confused: :confused: :confused: ποπο!!!καλα μου εφυγε η μαγκια!!!μπραβο της....και μετα σου λεει το χερι της γυναικας δεν πιανει σε αντρικες δουλειες!!!μωρ' πιαν' και παρα πιαν'!!!μας βλεπω σε λιγο να εχουμε και γυναικες υδραυλικους!!! :tomato: :tomato: :hehe: :hehe:

Τα λογια ειναι περιττα...

Μας φαγανε οι γυναικες ωρεεε!!

Κοπριτ δε νομιζω πως μπορες να πιασεις αυτην την γυνεκεια εκνευριστικη λεπτομερια...:D

Γυναικεία τάξη και καθαριότητα, έτσι να πειράξω μερικές:p :

July3105mess_2.jpg

July3105mess_3.jpg

Εντυπωσιακό modding, αλλά και εγώ έχω το ερώτημα τι κάνει αυτό το πράγμα; και τα αγγλικα μου δεν είναι και αρκετά καλά.:D

Καλά ήθελα να ξερα για thumbs δεν της έχει μιλήσει κανείς; Αντί για review βιβλίο έπρεπε να γράψει μιλάμε. Πάντως ωραία δουλειά

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 02:35]

Τα λογια ειναι περιττα...

Μας φαγανε οι γυναικες ωρεεε!!

Κοπριτ δε νομιζω πως μπορες να πιασεις αυτην την γυνεκεια εκνευριστικη λεπτομερια...:D

Όντος αυτή η λεπτομερια τις είναι το κάτι άλο!!

Λεω να κανω μια προσπάθεια να το ψιλομεταφράσω και να το Ποστάρω

Και τα δικά μου Αγλικά δεν είναι και τέλεια άλλα όπως και να έχει όλο και κάποια άκρη θα βγαίνει τουλάχιστον απο τις εικόνες... βέβαια σε μερικά σημεία που εξιγεί τις λεπτομερειες και εγω απο τις είκόνες έβγαζα άκρη..

Εάν πάντως καποιος/α θέλει ας μου πεί..

αυτή η γυναίκα που το έφτιαξε όλο αυτό σίγουρα είναι alone (χωρίς γκόμενο) γιαυτό και έχει και τόσο ελεύθερο χρόνο . Εκνευριστική όντος λεπτομέρεια..Πολύ καλό το project αλλά με water.’ντε το επόμενο με phase;)

Χεχ, αν οι γυναικες ειχαν "χομπυ" οπως οι αντρες τοτε ολες ετσι ακαταστατες θα ταν ;)

Μάλλον θα έιναι σαν Λιγο από Γιουβέτσι η τύπισσα. Κάτι τέτοιες παρηγοριούνται με τα high tech stuff....

Καλή δουλίτσα πάντως. Το μεράκι είναι άλλο πράμα

Αρχική απάντηση από darkCount

Μάλλον θα έιναι σαν Λιγο από Γιουβέτσι η τύπισσα. Κάτι τέτοιες παρηγοριούνται με τα high tech stuff....

:D Φανταστειτε να καει το τροφοδοτικο,την εβαψε...!:shifty:

Απο την λίγες φορές που η λέξη ''respect'' ακουγεται έχοντας το 100% της σημασίας της .

Ειχε και εργαλεία #@$#@$#@τα όμως. [η συλογή με τα ρακόρια της :inlove: ]

Αρχική απάντηση από crmaris

αυτή η γυναίκα που το έφτιαξε όλο αυτό σίγουρα είναι alone (χωρίς γκόμενο) γιαυτό και έχει και τόσο ελεύθερο χρόνο .

Νομίζεις....

τέτοια γυναίκα όλοι γουστάρουν να έχουν. Γιατί προφανώς δεν σου σπάει τα @@ να κάτετε εκείνο μαζί, να πάτε ταξιδάκι μαζί να,να,να...Που να βρεί χρόνο με αυτά που κάνει!

Οπότε ο άντρας μένει free και άνετος να κάνει ότι θέλει. Από το να ξενοjumpάρει, μέχρι να παίζει COD2 στο διπλανό δωμάτιο χωρίς γκρίνια....και τα γνωστά "ΑΝΤΕ ΣΗΚΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ", "ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ" κτλ κτλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.