kreach Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 Υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα όπως πχ το Speed Fan αλλά για τροφοδοτικά ? Μπορώ να ρυθμίσω την ταχύτητα του ανεμιστήρα του ή είναι επικύνδυνο ? Βασικά θέλω να δω αν μπορώ κι από κει να κερδήσω από θόρυβο. Έβγαλα (uninstall) την gpu, έβαλα με το speed fan όλα στο 0%, και ακόμη κάτι ακούγεται, το τροφοδοτικό δεν μένει ?
nikgr Δεκέμβριος 24, 2005 #2 Δεκέμβριος 24, 2005 τις στροφές απ' τους 2 12αρηδες ανεμιστήρες του κουτιού σου τις χαμήλωσες?Γιατί πιστεύω ότι απ' εκεί είναι ο θόρυβος...
kreach Δεκέμβριος 25, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 25, 2005 Όχι, πώς γίνεται αυτό ? Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα ? Εγώ το Speed Fan ξέρω, από κει ελέγχω τους ανεμιστίρες του cpu, έκανα uninstall την gpu (δεν είδα διαφορά, άρα δεν πιστεύω να ευθύνεται αυτή). ’ρα τελικά μένει το τροφοδοτικό κ ο ανεμιστίρας του "κουτιού". Για αυτό ρωτάω αν υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα όπως το speed fan
dioptra999 Δεκέμβριος 25, 2005 #4 Δεκέμβριος 25, 2005 εγω θα σου πρότεινα ακόμα και να βρείς τετοιο προγραμμα να μην το προσπαθήσεις γιατί ειναι πολύ μεγάλη η θερμοκρασία μεσα εκεί. καλύτερα παρε αθόρυβο τροφοδοτικό εαν δεν έχεις!!!!
nikgr Δεκέμβριος 26, 2005 #5 Δεκέμβριος 26, 2005 Πάρε ένα adaptorάκι που ρίχνει τις στροφές στα 7V απ' τα 12. Στο e-shop έχουν και δεν φαντάζεσαι πόσο μειώνεται ο θόρυβος απ' τους ανεμιστήρες του κουτιού! Έχω το ίδιο κουτί γι' αυτό σου λέω. Μάλιστα δοκίμασε αρχικά αν θες να αποσυνδέσεις τελείως τους ανεμιστήρες του κουτιού για λίγο. Αν δεις κι εσύ ότι ησύχασαν τα αυτά σου, απ' εκεί είναι ο θόρυβος! Στις θερμοκρασίες ελάχιστη διαφορά έχει μην ανησυχείς καθόλου. Εναλλακτικά αν πιάνει το χέρι σου μπορείς να το κάνεις και μόνος σου http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128029 Τέλος μπορείς το ίδιο adaptorάκι να το χρησιμοποιήσεις και στο fan της CPU. H θερμοκρασία ανεβαίνει μόνο 3-4 βαθμούς.
sotiris Δεκέμβριος 27, 2005 #7 Δεκέμβριος 27, 2005 το θέμα έχει ξαναειπωθεί.ΔΕΝ μπορείς να ελέγξεις το τροφοδοτικό.-
kreach Δεκέμβριος 27, 2005 Author #8 Δεκέμβριος 27, 2005 Ευχαριστώ ! ’ντε στο κυνήγι να .... βρώ κάτι πιό αθόρυβο από τον Enermax που έχω ! Θα κοιτάξω τους Zalman, θα ψάξω από δω κι από κει κ αμ βρω τπτ θα το ανακοινώσω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.