Jump to content

Πρόγραμμα που επιβλέπει το τροφοδοτικό ?

kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα όπως πχ το Speed Fan αλλά για τροφοδοτικά ? Μπορώ να ρυθμίσω την ταχύτητα του ανεμιστήρα του ή είναι επικύνδυνο ?

Βασικά θέλω να δω αν μπορώ κι από κει να κερδήσω από θόρυβο. Έβγαλα (uninstall) την gpu, έβαλα με το speed fan όλα στο 0%, και ακόμη κάτι ακούγεται, το τροφοδοτικό δεν μένει ?

τις στροφές απ' τους 2 12αρηδες ανεμιστήρες του κουτιού σου τις χαμήλωσες?

Γιατί πιστεύω ότι απ' εκεί είναι ο θόρυβος...

Όχι, πώς γίνεται αυτό ? Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα ?

Εγώ το Speed Fan ξέρω, από κει ελέγχω τους ανεμιστίρες του cpu, έκανα uninstall την gpu (δεν είδα διαφορά, άρα δεν πιστεύω να ευθύνεται αυτή). ’ρα τελικά μένει το τροφοδοτικό κ ο ανεμιστίρας του "κουτιού". Για αυτό ρωτάω αν υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα όπως το speed fan ;)

εγω θα σου πρότεινα ακόμα και να βρείς τετοιο προγραμμα να μην το προσπαθήσεις γιατί ειναι πολύ μεγάλη η θερμοκρασία μεσα εκεί. καλύτερα παρε αθόρυβο τροφοδοτικό εαν δεν έχεις!!!!

Πάρε ένα adaptorάκι που ρίχνει τις στροφές στα 7V απ' τα 12.

Στο e-shop έχουν και δεν φαντάζεσαι πόσο μειώνεται ο θόρυβος απ' τους ανεμιστήρες του κουτιού!

Έχω το ίδιο κουτί γι' αυτό σου λέω. :p

Μάλιστα δοκίμασε αρχικά αν θες να αποσυνδέσεις τελείως τους ανεμιστήρες του κουτιού για λίγο. Αν δεις κι εσύ ότι ησύχασαν τα αυτά σου, απ' εκεί είναι ο θόρυβος!

Στις θερμοκρασίες ελάχιστη διαφορά έχει μην ανησυχείς καθόλου.

Εναλλακτικά αν πιάνει το χέρι σου μπορείς να το κάνεις και μόνος σου

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128029

Τέλος μπορείς το ίδιο adaptorάκι να το χρησιμοποιήσεις και στο fan της CPU.

H θερμοκρασία ανεβαίνει μόνο 3-4 βαθμούς.

Ευχαριστώ !

’ντε στο κυνήγι να .... βρώ κάτι πιό αθόρυβο από τον Enermax που έχω ! Θα κοιτάξω τους Zalman, θα ψάξω από δω κι από κει κ αμ βρω τπτ θα το ανακοινώσω ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.