Jump to content



Γνώμες για hardshop?


Seeker

Recommended Posts

Το καλοκαίρι προσπάθησα να παραγγείλω ένα case από αυτούς. Μετά από 3+ εβδομάδες το ακύρωσα γιατί "ο αντιπρόσωπος ακόμα το περίμενε από το εξωτερικό" και πήγα και το πήρα σε 2 μέρες από μαγαζί στην Αθήνα. Στο μεταξύ, χρειάστηκαν άλλους 2 μήνες μέχρι να μου επιστρέψουν σωστά τα χρήματα στην πιστωτική κάρτα.

Από τότε, δεν ξαναμπήκα καν στο site τους...

Link to comment
Share on other sites

Πριν κανα 2 μήνες και αγανακτισμένος μην μπορώντας να βρώ sapphire gto2 , κατα τις 1 το βράδυ βλέπω στο κατάστημα αυτο ... Sapphire Gto2 [και οχι μονο ο τίτλος ηταν και η εικόνα της gto2 φαρδια πλατιά απο δίπλα...] Βάζω μια στο καλάθι ολοκληρώνω την online αγορα...

Δεν τους παίρνω και ένα τηλέφωνο λέω το πρωί.... Το απαντά ένας ευγενικός κύριος. Ναι γεια σας λέω αυτο και αυτο . Μπορουμε να δουμε αν οντως δεν εχει γίνει τυπογραφικο ? Μα ναι μου λέει κύριε Sapphire gto2 αυτη ειναι . Οκ λέω την περιμένω .

Μετά απο κανα 2 ώρες ξαναμπαίνω στο site... Πουθενά gto2... Την Βρήκα απο την εικόνα της αλλά το όνομα είχε γίνει Sapphire gto fire blade ... [12pipe αξεκλείδωτα και απλό pcb χωρις pciex τροφοδοσία ...] .

Στο καπάκι τηλέφωνο πάλι . Εχμ μα , μισο λεπτό να δούμε .. Τελικα η gto2 έγινε gto . Ακυρώνω την παραγγελία . Και μετά απο 5 λεπτά στο site ειχε αλλάξει και η εικόνα ..

[δεν λέω πώς είχανε σκοπιμότητα παραπλάνησης ίσως να μην ξέρανε οι ανθρώποι ... αλλα και πάλι δικό τους λάθος θα ήτανε αν μου είχε έρθει καμια fireblade... ]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.