panosvou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2005 Παιδια σημερα το πρωι πηρα το coolermaster aerogate II . Λοιπον εμφανισιακα δε λεω,σκιζει......αλλα υπαρχει ενα προβλημα... Για να το τοποθετησω ηη πρεπει να μυρισω τα νυχια μου(γιατι αυτος που εγραφε το manual ειχε αλλου το μυαλο του--ισως στο φεγγαρι--)ηη να συμβουλευτω τη μεγαλη σχολη αυτου του φλορουμ :hehe: .... Στην αρχη σαν γνησιος μ@#@%@ς μυρισα τα ωυχια μου για να το βαλλω και μαλλον χαλασα τους αισθητηρες θερμοκρασιας(τοσο ευκολα χαλανε?????)..... Δηλαδη απο'κει που εδειχναν θερμοκρασια μετα ελεγαν off(ιδιως δυο που εβαλα στον επεξεργαστη...πριν τους βαλω δουλευαν και μετα ειπαμε off...) Μπορει να μου πει καποιος που το εχει ηη ξερει πως τοποθετηται να με φωτισει με τις γνωσεις του????????(please γιατι 35Ε γι'αυτο το σκατουλακι ειναι πολλα...) Thanks
thrasher Δεκέμβριος 29, 2005 #2 Δεκέμβριος 29, 2005 ΕδωΕδω πιστευω οτι θα βρεις οτι χρειαζεσαι.Πως τοποθετησες τους σενσορες?
panosvou Δεκέμβριος 29, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 29, 2005 Aυτο ειναι το προβλημα...Στον επεξεργαστη προσπαθησα 2 φορεςκαι οι δυο με αποτυχια(το off που λεγαμε...)
panosvou Δεκέμβριος 29, 2005 Author #6 Δεκέμβριος 29, 2005 Aς πουμε καπως ετσι....(αυτος ειανι παλιος Athlon)Μονο που εγω δεν εβαλα την ταινια επειδη δεν ειχα θερμοκολλα(θα επρεπε να την καθαριζα).Και τωρα τι???Επειδη δεν εβαλα την ταινιουλα μου χαλασαν οι αισθητηρες???Δοκιμασα και 3η φορα....Και ο 3ος σενσορας χαλασε...What the hell......
thrasher Δεκέμβριος 29, 2005 #7 Δεκέμβριος 29, 2005 Δηλαδη δεν σου δειχνει τιποτα?Αμα το ακουμπησεις καπου αλλου δεν διχνει νουμερα?
taramas Δεκέμβριος 29, 2005 #8 Δεκέμβριος 29, 2005 Βασικά καλά τον εβαλες απο οτι μπορώ να δώ, το πρόβλημα με τους αισθητήρες του aerogate είναι οτι αν τους πιέσεις ολίγον παραπάνω πάνε για πέταμα (έστειλα εναν απο δαύτους), εκτός κι αν αφού τον έβαλες τραβήχτηκε το καλωδιάκι, λίγο θέλει να τεντωθεί και ξεκολλάει.Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτις άλλο, βασικά δεν χρειάζεται καμμιά ιδιαίτερη οδηγία για να μπούν οι σένσορες.
panosvou Δεκέμβριος 30, 2005 Author #9 Δεκέμβριος 30, 2005 Απο που τους αλλαξες?Ποσο κοστισαν?Και τι ψυκτρα εχεις sto cpu????Εχω τον ιδιο και με fsb πανω απο 214 ειναι ασταθες το μηχανημα....Στα 219 κλεινει μονο του......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.