Jump to content

taramas

Premium Members
  • Posts

    830
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

taramas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Και ενα που τελειώνει τώρα, επιθυμία του μικρότερου απο τα παιδιά μου βασισμένο στην ιδέα του Thermaltake Level 10, ο μικρός μου γιος εκμεταλεύεται το χόμπυ του μπαμπά! Αυτο που μου αρέσει στο κουτι αυτό ειναι οτι ολα τα καλωδια κυριολεκτικά ειναι κρυμμένα.
  2. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ενα απο τα τελευταία κομματια που εχω φτιαξει σε μορφη επίπλου, ενσωματωθηκε σε βαση τηλεόρασης. Η φοτο ειναι μετριες απο κινητο.
  3. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μάκη, εγω έχω stacker και ο ψυγείο είναι στον πάτο σωρίς προσθήκη γιατί χωράει, στο kandalf δεν υπάρχει χώρος γιατί το mobo φτάνει μέχρι πάτο, φαίνεται ωραίο πάντως, η φωτογραφία το αδικεί λίγο, είναι βαμμένο μαύρη λάκα και το kandalf δένει όμορφα με την λάκα, το μόνο που σκέφτηκα μετά ήταν οτι θα μου άρεσε περισσότερο αν το έφερνα μέχρι εντελώς μπροστά δηλαδή ακόμη 2-3 πόντους.
  4. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Είναι χωμένο στον φεύτικο πάτο (κάτω απο το κουτί ενα πράμα βαμμένο μαύρη λάκα)
  5. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το tank οχι δεν έχει κανένα πρόβλημα, εχω βάλει 5 απο δαύτα και δεν έχω πρόβλημα, βέβαια αν για οποιοδήποτε λόγο έχει περάσει υγρασία μέσα στις ενώσεις τότε πρέπει να βγεί να καθαριστεί και να συναρμολογηθεί πάλι. :OT: το χεσμένο κουτάκι ήταν καλό :OT:
  6. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εδώ είναι μια σημερινή με προχωρημένη την εγκατάσταση, η υδρόψυξη έχει μπεί μέσα, η αντλία είναι κάτω δεξιά και το δοχείο φαίνεται μπροστά για να γεμίζει εύκολα, τα καλώδια είναι ο πονοκέφαλος αλλά θα τα μαζάψουμε όσο γίνεται.....
  7. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μάριε, πέρα απο την θεωρία απο την πείρα έχω καταλήξει οτι την σκόνη την μαζεύουμε ούτως η άλλως οταν δουλεύουν οι ανεμιστήρες είτε πάνω είτε κάτω, τώρα με φίλτρα μπορείς να κρατάς ενα ποσοστό της σκόνης, ούτως η άλλως όμως πρέπει να ξεσκονίζεις συχνά. Η περίπτωση ανάστροφων ανεμιστήρων στο ψυγείο έχει δοκιμαστεί και συγκριθεί αρκετές φορές (μία είναι το δικό μου μηχάνημα που ακόμη είναι έτσι τοποθετημένο) προυποθέτει όμως άριστη ροή αέρα στο εσωτερικό γιατί αλλιώς τα αποτελέσματα είναι άσχημα και τα είδα στην πράξη. Anyway που λένε θα το δώ και στο παρόν μηχάνημα και αν κρίνω οτι είναι τόσο καλή η ροή τότε 4 βίδες είναι και αναστρέφονται.
  8. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    drakoulis, η σκόνη είναι αναπόφευκτο κακό, μπορούμε να το περιορίσουμε αλλά όχι να το αποφύγουμε, τουλάχιστον είναι εύκολο το ξεσκόνισμα με το βουρτσάκι.
  9. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    α) το σχέδιο που εχω ξεκινήσει δεν σταμάτησε, απλά υπήρξαν κάποιες αλλαγές και είμαι στην τελική μορφή στο 3D MAXX, παράλληλα έχει ήδη κοπεί το ένα τμήμα, αυτές τις μέρες δεν υπάρχει χρόνος αλλά σύντομα θα συνεχίσω. β) ο ψεύτικος πάτος είναι μιά πατέντα που την έχω ήδη κάνει 4 φορές και εξυπηρετεί τα μέγιστα ιδιαίτερα σε κουτιά που δεν έχουν χώρο. γ) Γιάννη, η μόνωση καλή φαίνεται, έχω μπόλικη απο δαύτην αλλά φοβάμαι οτι θα ανέβει η θερμοκρασία, εσένα πώς πάει?
  10. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Και μια εσωτερική ....
  11. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μια Thermaltake Kandalf υπο μετατροπή, υδρόψυξη με όλα τα παρελκόμενα μέσα στο κουτί, ψεύτικος πάτος στο κάτω μέρος (δύο κομμάτια και ανάμεσά τους πλέξι σε στύλ σάντουιτς) για να μπεί το διπλό ψυγείο με τους ανεμιστήρες του, το καλωδιο πάει σύννεφο αλλά σιγά σιγά θα μαζευτεί γύρω γύρω και θα κολληθούν τα καλώδια με θερμική κόλλα. Εχει δρόμο ακόμη.........για να το δεί στο σπίτι του ο τσιλημπίθρας
  12. taramas

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Τα έχουμε πεί πολλές φορές, οι περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες έχουν πρόβλημα στην Ελλάδα (αν προσέξετε θα δείτε οτι συνήθως μας τοποθετούν στην ίδια κατηγορία με κάποιες αφρικανικές χώρες). Για τους ίδιους λόγους που συζητάμε κάποιες εταιρείες όπως π.χ. η plextor, η phillips κλπ απευθύνθηκαν άμεσα στον πελάτη, απο την μια έχεις ενα plextor DVD-RW που το αγόρασες 75,00 και το στέλνεις Βέλγιο και πριν φτάσει το παλιό έχεις παραλάβει το καινούργιο με courier χωρίς να έχεις πληρώσει μία και μάλιστα χωρίς να έχεις φύγει απο το σπίτι σου και απο την άλλη εχεις μια VGA για την οποία έσκασες 600,00 και εκτός απο τα μεταφορικά που πληρώνεις (επαρχία βλέπεις) τους παίρνεις τηλέφωνο μετά απο μια βδομάδα και σου λένε "ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ?" Αστο να πάει φίλε, κάθε μέρα τα ζούμε αυτά τα πράγματα και το χειρότερο είναι να είσαι ενα επαρχιακό μαγαζί, να θέλεις να διατηρήσεις ενα καλό όνομα και ικανοποιημένους πελάτες και να μετράς 43 τηλέφωνα και ώρες ολόκληρες συζητήσεων για να σου αντικαταστήσουνε μηχάνημα που ήταν DOA, πεθαμένο δηλαδή εξαρχής, και απο την άλλη άντε να πείς και στον πελάτη να πληρώσει και 25+25 ευρώ μεταφορικά.
  13. taramas

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μόλις τελείωσα το stacker, θεωρητικά τελείωσα γιατί έχει κάτι ψιλά ακόμη, το ψυγείο στο πάτωμα, αντλία + δοχείο στις κάτω θέσεις, 2 Χ120 enermax στο ψυγείο και οι 2 titan στο πλέξι είναι ξανά στο μίνιμουμ και γυρνάνε νωχελικά για να μην έχω και παραπάνω θόρυβο. To κουτί ήταν ασημένιο και βάφτηκαν τα πλαινά μαύρα, η φωτό το αδικεί λίγο, έχει δύο laserάκια που το φωτίζουν όμορφα και uv καλώδια.
  14. taramas

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Γιατί νοιώθεις καμένος φίλε μου? να σε βοηθήσουμε
  15. taramas

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    C&C Generals Zero Hours με το mod CONTRA 0,3 και αλλαγμένες παραμέτρους home made by me, πολύ πλάκα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.