Jump to content

Ντεν έκω ήκο καρντιές μου...

---Zapotek--

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λεπον φουστιδες & παλικάρια :hehe:,

Σήμερα ήρθε το bigwater και αύριο θα ξαναφύγει για rma, στο λύσιμο και δέσιμο του pc όμως έκανα μλκια και τώρα δεν έχω ήχο.

Σκεφηκα πως μπορεί να έβαλα λάθος κάτι καλώδια που έχει το case για front side usb/firewire & audio in/out, οπότε τα έβγαλα τελείως από τη μητρική.

Παρά όλα αυτά όμως το πρόβλημα παραμένει, άρα κάποιο καλώδιο έχω ξεχάσει να βάλω, έλα όμως που δεν βρίσκω άλλο καλώδιο...

Εχετε καμιά ιδέα?

Γιατί εγώ έχω στερέψει...... :(

Για τα ηχεία:

2 stereo desktop speakers

1 Hi-Fi

Τα παραπάνω σε custom bus, το Hi-Fi συνδέετε στο bus με custom στερεοφωνικό καλώδιο.

Απο το bus φεύγει ένα stereo βύσμα male το οποίο καταλήγει στο stereo out του PC.

Τώρα αν θες να σου πω τι γίνετε μέσα στο PC χ*εσε μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι ένα πράμα...

3 audio out/in programmable που γίνονται και 5.1, και 1 audio in & 1 out στη φάτσα του case...

να δεις το Π (του Aronovsky), τρομερή ταινία.

μπορεί να απλοποιήσεις τις σκέψεις σου.

(ελεοc, με τέτοιο setup καλά να πάθεις).

:hehe:

Εδω παίζει από το ipod ρε. :p

Στο PC είναι το πρόβλημα, τώρα θα το αφήσω έτσι.

Αποκλείεται να το λύσω πάλι, δεν αντέχω...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως :daisy:.

Την κάρτα τη βρίσκει; Μήπως δεν έχει κάτσει καλά δλδ...

Μήπως απο την άλλη έχεις mutάρει απο κάποιο "κρυφό" control panel;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

Αν δε χρησιμοποιεις το header που έχει η μητρικη για τα μπροστά βύσματα, πρέπει να βάλεις τα 2 jumper ξανά για να έχεις ήχο στο πίσω πανελ. just my 0.02..

Αρχική απάντηση από chroma

Αν δε χρησιμοποιεις το header που έχει η μητρικη για τα μπροστά βύσματα, πρέπει να βάλεις τα 2 jumper ξανά για να έχεις ήχο στο πίσω πανελ. just my 0.02..

Αυτο φαινεται ποιο λογικο...

Τωρα μπορουμε να αρχισουμε απο καπου..

Thanx, θα το κοιταξω και θα σας απαντησω. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.