Jump to content



Αρχείο αρνείται να διαγραφεί!


hemppants

Recommended Posts

Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια για να σβήσω ένα καταραμένο αρχείο. Το αρχείο Audx5324.tmp. Αυτό το αρχείο φαίνεται να αντιστέκεται το Disk Cleanup των Windows. Δεν μπορώ να το σβήσω χειροκίνητα και κάθε προσπάθεια για scan ή Defrag του δίσκου απαιτεί επανεκκίνηση. Καμιά ιδέα για το πώς να το σβήσω; Το αρχείο βρίσκεται στο C:\Docs and Sets\username\Local Settings\Temp\Audx5324.tmp

Link to comment
Share on other sites

99% πρόκειται για αρχείο spyware που είναι ενεργό, (τρέχει), και γι' αυτό δεν σε αφήνει το σύστημα να το σβήσεις. Μπες στο σύστημα σε safe mode και καθάρισε το Temp και τα temporary internet files, καθώς και την cache όποιου άλλου web browser χρησιμοποιείς. Επίσης, μπες στο registry και κάνε ανεύρεση του ονόματος αυτού του αρχείου. Όπου το βρεις, διάγραψε πλήρως το κλειδί που το περιέχει.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν επίσης αρκετά ακόμα αρχεία με το ίδιο όνομα απλά αλλάζει το νούμερο στο τέλος. Ένα είναι 90ΜΒ και τα υπόλοιπα 0ΚΒ.. Για το συγκεκριμένο που ανέφερα έχει μέγεθος 400ΜΒ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.