Jump to content



Για RMA μητρικής...


Maximus

Recommended Posts

Ένα φιλαράκι έχει μια MSI K8N-SLI (Deluxe αν θυμάμαι καλά). Μου είχε πει ότι είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με αυτή τη μητρική, μια μέρα εκεί που έπαιζε ο η/υ ψόφησε και δεν ξαναάνοιγε. Ένας γνωστός του, που είδε το μηχάνημα, του είπε ότι τα φτυσε η μητρική. Εγώ σε 4-5 μέρες θα μπορέσω να δω το μηχάνημα του παιδιού, αλλά το πρόβλημα είναι άλλο:

Ο φίλος αυτός δεν έχει την απόδειξη αγοράς. Η μητρική εννοείται είναι καινούρια, 4-5 μηνών με το ζόρι. Αν πράγματι είναι θέμα μητρικής, τι μπορούμε να κάνουμε? Μπορώ να τη στείλω στην MSI στο εξωτερικό ή στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα (Infoquest αν δεν κάνω λάθος)? Αν είναι να τη στείλω στο εξωτερικό για φτιάξιμο-αντικατάσταση, τα έξοδα μεταφοράς θα τα πληρώσει ο φίλος μου?

Εσείς τι λέτε, γίνεται?

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως Γίνεται φίλε μου..

Και την απόδειξη να έχεις χάσει, Σίγουρα το μαγαζί που την πήρες έχει το τιμολόγιο αγοράς της και θα μπορέσει να σε Εξυπηρετήσει.

Μπορείς στην επόμενη περίπτωση να επικοινωνήσεις και με την Οktabit αλλά λογικά θα σου ζητήσουν την απόδειξη αγοράς

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις έτσι,

Μail στην ΜSI και λογικά όλα τα έξοδα πια τα αναλαμβάνεις Εσύ.

Ψάξτο λίγο και θα βγάλεις άκρη.

Λογικά το κατάστημα που προμηθεύτηκες το m/b θα σε εξυπηρετήσει.

Καλή χρονιά να έχεις-έχετε παιδιά ΟΛΟΙ..

Υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας..

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα, την αγόρασε από έξω και δεν κράτησε τις αποδείξεις ούτε του courier ούτε του καταστήματος, δεν ήξερε και τελικά μάλλον την πάτησε. Θα ρίξω κι εγώ μια ματιά στη μητρική και αν φταίει αυτή θα επικοινωνήσω με την Oktabit και βλέπουμε. Κατευθείαν με την MSI σκέφτομαι σαν τελευταία λύση να επικοινωνήσω, φοβάμαι μη βγουν υπέρογκα τα μεταφορικά...

Link to comment
Share on other sites

Ρωτα στην αντιπροσωπια(γιατι νομιζω οτι ειναι η infoquest κι οχι oktabit?),αλλα δεν πιστευω οτι θα τον καλυψουν.Απ'την αλλη αν θυμαται πιο ειναι το μαγαζι που την αγορασε..ας στειλει ενα mail και θα πληρωσει μονο τα εξοδα αποστολης(κι οχι την επισκευη,εφοσον δεν φταιει)!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.