Jump to content



Διαφορετικες PC4000


idefix

Recommended Posts

Εχω μια Corsair PC4000 (500MHz) 3-4-4-10 των 512MB και θελω να παρω αλλη μια να τα κανω 1024 αλλα αυτη που εχω την αγορασα περυσι και πλεον ειναι δυσευρετη. Το checkmate μου ζηταει 170 και σε καποια sites του εξωτερικου με τα μεταφορικα παει καπου 150. Βρισκω ομως OCZ σε πολυ καλυτερη τιμη και σε πολυ χαμηλοτερα timings.

Φυσικα αν παρω OCZ θα τις βαλω και τις δυο σε 3-4-4-10. Ομως θα μπορουν να λειτουργησουν dual channel. Και αν οχι τουλαχιστον θα μπορουν να δουλεψουν χωρις να εχω προβληματα.

Σημειωση: το mobo στο οποιο θα μπουν ειναι ενα Abit που στο Bios εχει επιλογη για DDR500 και δεν χρειαζονται overclocking "με το χερι".

:help:

Link to comment
Share on other sites

...κοιτα να δεις...εχω δει διαφορα απο διαφορετικες μαρκες τις περισσοτερες φορες κατι τετοιες χημειες δουλευουν...αλλα παντα μπορει να σου τυχει και η ασυμβατοτητα...οποτε για καλο δικο σου...κανε μια ερευνα και σε κανενα ξενο forum..και αν μπορεις μαθε τι τσιπ εχει η Corsair και τι η OCZ....;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.