Jump to content



HTT=?


pallisi

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από pallisi [Σήμερα, στις 00:20]

Ti akribos einai to HTT? Skeptomai na paro ton 3700+ S.Diego kai leei oti einai 2000Htt prepei na prosexo kati stin mitriki?

ΗΤΤ=Hypertransport (τεχνολογια που χρησιμοποιει ο Α64 για επικοινωνια επεξεργαστη-μνημης).Μην στενοχωριεσαι ολοι 2000HTT ειναι!Δεν χρειαζεται να προσεξεις κατι στην μητρικη,αρκει να ειναι socket939,οπως κι ο επεξεργαστης σου αλλωστε.

Αρχική απάντηση από tomhel [Σήμερα, στις 01:00]

oxi greekenglish . Mono ΕΛΛΗΝΙΚΑ πλιτσ....!!!

( πουτ δε κοτ νταουν....:p :p )

Ωραια η παρατηρηση σου,αλλα μηπως να τον βοηθουσες κιολας?;)

Link to comment
Share on other sites

deadlock νομιζω και σε προηγουμενο θεμα με γκρικλις ειχα κανει το ιδιο σχολιο και δεν ειχα παρει απαντηση.....θεωρεις οτι πρεπει να τους βοηθαμε απο τη στιγμη που δεν σεβονται το φορουμ?ειτε απο βαρεμαρα ειτε απο οτιδηποτε αλλο.????

Link to comment
Share on other sites

Οταν μιλαμε για νεους χρηστες σαφως και πρεπει νομιζω.Αρκει να μαθουν οτι το φορουμ λειτουργει ΜΟΝΟ με ελληνικα.Αν καποιος το κανει επανηλειμενα,τοτε αλλαζει το θεμα κι αναλαμβανουν οι Mods/Admins.Ελπιζω ο φιλος μας να διαβασει τους κανονες και να ειναι οκ..

μην τον παρουμε κι απ'τα μουτρα βρε αδερφε

Link to comment
Share on other sites

εχει κανει εγγραφη απο τον ιουνιο........μισος χρονος και ακομα δεν πηρε πρεφα οτι μονο ελληνικα στο λαμπ?

(παω να σκαψω την τρυπα μου και να πεταξω το κοκκαλο μου για τωρα......αρκετα εκανα το μαντροσκυλο)

Υ,Γ pallisi δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου ουτε σε ξερω.......αλλα με πειραζει οταν καποιος δεν συμμορφωνεται με τους κανονες και ειδικα στην περιπτωση σου που εισαι γραμμενος τοσο καιρο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν λεω οτι δεν εχεις δικιο βρε φραγμα,απλα νομιζω οτι ειναι προτιμοτερο να τον βοηθησουμε κι ας μην εχει γραψει ελληνικα(αλλο αν καταληξει να το κανει επιτηδες),παρα να υπαρξει μονο μια συσταση "Απαγορευονται τα greeklish."Αρκετα off βγηκα δεν ποσταρω αλλο...:daisy:

Link to comment
Share on other sites

διαφωνω.......αν δεν διορθωσουν το ποστ καμια βοηθεια.ασε το ποστ νεκρο και στη μαυρη τρυπα.

τελος και απο μενα.αν θελει ο αντμιν μοντ ας πεταξει τα ποστ μου στην τρυπα και ας κανει παρατηρηση απλη οπως λες.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από deadlock7

Ωραια η παρατηρηση σου,αλλα μηπως να τον βοηθουσες κιολας?;)

Μα με την παρατηρηση μου τον βοηθησα αρκετα ( για να λαβει απαντηση , πρεπει να γραφει Ελληνικα ...) , εξαλου δεν ξερω τι ειναι ΗΤΤ.... ( Και αυτος ο Γουγλης δεν βοηθαει καθολου ρε πιδι μ' . Ρε λες να ειναι το καινουριο διθεσιο της audi...???...):laughing:

Link to comment
Share on other sites

Τα ακόλουθα δεν αποτελούν διακαιολογία αλλά "απλά έτσι νομίζω ότι είναι"

Γενικά πάντα και παντού γράφω με Ελληνικά (αν και είμαι ανορθόγραφος) και δεν μου αρέσει να μη βλέπω τόνους. Πάντως πρέπει να ομολογίσω ότι όταν γράφτηκα στο forum δεν διάβασα αναλυτικά τους όρους χρήσης :o (κακώς βέβαια) από απλή βαρεμάρα και μόνο και όχι από αδιαφορία για τους κανόνες. Τις περισσότερες φορές λοιπόν νομίζω ότι μια απλή παρατήρηση προς τον νέο χρήστη λύνει όλα τα προβλήματα. Τώρα αν αυτός δε συμορφώνεται αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.