Jump to content



CREATIVE X-Fi


g_0x

Recommended Posts

παιδες καποιοι αγορασαν τελικα καποιο απο τα μοντελα της εταιριας.θελω να ρωτησω αν τελικα υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στον ηχο και αν υπαρχει τρελη διαφορα αναμεσα στα μοντέλα της σειρας.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 11:53]

παιδες καποιοι αγορασαν τελικα καποιο απο τα μοντελα της εταιριας.θελω να ρωτησω αν τελικα υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στον ηχο και αν υπαρχει τρελη διαφορα αναμεσα στα μοντέλα της σειρας.

Οχι (οσο αφορα διαφορα ηχου)

Η διαφορα ειναι οτι τα ακριβοτερα μοντελας της X-FI σειρας προσφερουν περισσοτερα χαρακτηριστικα

Τα δυο ακριβοτερα μοντελα της σειρας (Fatality και Εlite pro) προσφερουν και μνημη εκτος απο χαρακτηριστικα για καλυτερες επιδοσεις στας παιχνιδια που θα την αξιοποιουνε

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις καλό σύστημα ηχείων από 200 και άνω σίγουρα θα δεις διαφορά(ειδικά αν αναβαθμίζεις από την audigy την απλή ή την soundblaster Live).

Ο ήχος είναι πιο αναλυτικός και πιο σφιχτός-ελεγχόμενος. Να φανταστείς ότι από τότε που την έβαλα στο σύστημά μου(Megaworks 550 thx 5.1 στα 270) το μπάσο είναι τόσο ποιοτικό που όσο και να δυναμώσω την ένταση ακούγεται πεντακάθαρο χωρίς να τρίζει τίποτα μέσα στο δωμάτιο. Επίσης διαφορά σε σχέση με την παλιά μου κάρτα(audigy 2 player) βλέπω στις μεσοϋψηλές και τις υψηλές συχνότητες. Είναι πιο διαυγείς και πιο αέρινες(σαν να μη βγαίνουν από κουτί).

Βέβαια κάποιοι μπορεί να σου προτείνεουν να στραφείς σε κάρτες με πιο ποιοτικά αναλογικά κυκλώματα όπως οι m-audio revolution 7.1 και Terratec 7.1 space που στον 16μπιτο ήχο αποδίδουν απλώς τέλεια(ενώ οι audigy 2 και zs μόνο στον 24μπιτο).

Το θέμα όμως είναι ότι η x-fi(όλα τα μοντέλα) κάνουν upsampling όλα τα κoμμάτια σε 24μπιτ

μέσω του 24bit crystalizer οπότε ο ήχος τους είναι εφάμιλλος των ποιοτικότερων καρτών του εμπορίου. ’σε δε το software, που είναι πλουσιότατο(μπορείς να κάνεις rip από οποιοδήποτε φορμάτ σε 24μπιτ wma ή dvd audio και αντίστροφα, έχει equalizer 10 περιοχών, υποστηρίζει της Παναγιάς τα μάτια από τεχνολογίες home theater κλπ.) και δεν έχει καθόλου σοβαρά bugs όπως στις παλιότερες creative.

Οπότε ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για ποιότητα το θέμα είναι απλό:BUY OR DIE

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.