Jump to content



Ερώτηση για επιφάνεια επαφής σε μπλοκ


obijuan1983

Recommended Posts

Σήμερα έστησα την υδρόψυξή μου στο σύστημα της υπογραφής μου.

Το θέμα πιο είναι:

Το μπλοκ που έβαλα είχε επιφάνεια επαφής με τον επεξεργαστή μικρότερη απο το heat spreader της AMD περίπου 4 χιλιοστά απο κάθε πλευρά.Υπάρχει πρόβλημα με αυτό, που δεν πιάνει όλη την επιφάνεια του διαχυτή;

Απο θερμοκρασίες είμαι στα 26/39 idle/load kai 35 στην 6800GT:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Το οτι πάτησε το μπλοκ και οτι οι θερμκρασίες μου φαινονται καλές είναι σίγουρο.Το θέμα είναι αν επειδή δεν πατάει σε όλη την επιφάνεια δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στον επεξεργαστή ή αν πατούσε σε όλη την επιφάνεια είχα χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Link to comment
Share on other sites

εαν η συνολικη επιφανεια παραμενει δροσερη με το μπλοκ τοτε δεν εχεις καποιο προβλημα.

εξαλλου εαν υπηρχε προβλημα υπερθερμανσης στις ακρες και επηρεαζε την συνολικη θερμοκρασια θα φαινοταν στο monitoring tool που χρησιμοποιεις.

εαν δεν βαριεσαι και εχεις τετοια δυνατοτητα βαλε εναν σενσορα απο πανελακι στην ακρη του heatspreader και μετρα θερμοκρασια εκει.λογικα θα ειναι δροσερο μιας και η θερμοτητα εκλυεται απο το κεντρο του που βρισκονται οι πυρηνες και οχι απο τις ακρες που ειναι ''κουφιες'' εσωτερικα....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.