Jump to content

obijuan1983

Premium Members
  • Posts

    1.518
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by obijuan1983

  1. Τάσο κάνε μια ανανέωση στα achievement της Η.Ο.Τ. όταν μπορέσεις!
  2. Ωραία πάμε να γεμίσουμε τα Stages!
  3. Α ωραία, η αυτή έψαχνα η την Zotac GT430 !
  4. Μην ανησυχεις! Προσπαθώ να μαζεψω hardware για το Country Cup. Ψαχνω PCI GPU, Phenom II X4 960T , Phenom II X3 , Sempron , HD 3850AGP Eιδα ανεβασες και εσυ καποια. (Για την Aopen ασχετο με το Country Cup , αν και θα μπορουσαμε να την βαλουμε στο FSB Stage, αν μπορουσες να μου την δανεισεις για λιγο , δεν μπορω να σου στειλω private message)
  5. Tάσο παίζει να έχεις την Aopen s479 i975?
  6. Κρύο θα έλεγα! Πάμε όλοι μαζί!
  7. Δεν πιστεύω να χάσουμε την πρωτιά! Έχω ακόμα 25 διαφορετικά cpu...!
  8. Ωραία, πάμε καλά μπράβο JimmyFox! Κρατήστε γερά μέχρι να επανέλθω, λογικά Τετάρτη θα είναι έτοιμο το μηχάνημα...η επιστροφή μου έμεινε μόνο.
  9. Άντε να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια για την 7η θέση! Προσπαθώ αλλά θέλω βοήθεια! Εν αναμονή του νέου Single Stage που φτιάχνω... NEK2150GK 1/2+hp
  10. obijuan1983

    Custom Single Stage

    -47.5 C θερμοκρασία Evaporator
  11. obijuan1983

    Custom Single Stage

    Τις τελευταίες μέρες λόγω υψηλών εξωτερικών θερμοκρασιών 37+ C και θερμοκρασία χώρου που βρίσκεται το Single Stage 30 C η απόδοση του είναι η παρακάτω. -32.5 C θερμοκρασία Evaporator 280psi πίεση υψηλής 48.0 C θερμοκρασία ψυκτικού υγρου Η επιστροφή παγώνει μέχρι τον κομπρεσσορα Έχοντας ένα Chiller 1/8HP R134a (made by Unseen) , το οποίο όπως το πήρα το 2007 έτσι το έβαλα στην μπριζα και λειτουργεί ακόμα χωρίς την παραμικρή απώλεια, σκέφτηκα να το βάλω να ψυξει τη χάλκινη σπείρα πριν το Condenser. Το αποτέλεσμα είναι το εξης -45 C θερμοκρασία Evaporator 180psi πίεση υψηλής 32 C θερμοκρασία ψυκτικού υγρου Η επιστροφή όμως δεν παγώνει μέχρι τον κομπρεσσορα. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Με την ψύξη του ψυκτικού υγρού στο 2ο στάδιο η χαμηλή πίεση σημαίνει ότι το σύστημα είναι undercharged? Όποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστω
  12. obijuan1983

    Custom Single Stage

    Μετά από πολλά χρόνια αποχής, επανήλθα στο χώρο του Overclocking - Benching οπότε χρειαζομουν μια καλή ψύξη. Ξέθαψα λοιπόν από τα υπόγεια ένα πολύ απλό μονοβαθμιο που μου είχε κάνει ο Χρήστος (Unseen) πίσω στο 2007 το οποίο δεν λειτουργούσε πλέον. Από αυτό το μονοβαθμιο χρησιμοποίησα το μοτέρ ένα Danfoss 1/3HP ,αέριο R404a , το κοντεσερ κόπηκε για να χωρέσει στο Case του Χρήστου (Freezepack) και το evaporator (Asetek - Vapochill LS). Επιπλέον αγοράστηκε καινούριος εύκαμπτος,φίλτρο καινούριο, μόνωση επιστροφής, μπήκε ένα Desuperheater Coil και ένα μανόμετρο υψηλής.Επισης μετασχηματιστης 12v5A για ανεμιστήρες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το παρακατω
  13. Αύριο νομίζω θα είμαστε στην 7η θέση...
  14. Ωραία ,ευχαριστώ πολύ Χρήστο κάπως έτσι μετά από ψάξιμο βρήκα κάτι τύπους υπολογισμού. Κάτι άλλο, αν αυτή τη σπείρα τη ψύξω με το chiller που έχω ακόμα (που μου έφτιαξες εσύ,παίζει ακόμα ούτε διαρροή ούτε πρόσθεσα αέριο ποτέ 12χρονια τώρα) θα δω κάποια διαφορά σε θερμοκρασίες?(το φαντάζομαι σαν ένα τύπου 2βαθμιο αλλά όχι ακριβώς?) Το r404a πόσο να μπορέσει να κατέβει ακόμα?
  15. Κοίτα, ενάμιση μήνα που το εχω χωρίς load κατεβάζει -55C. Mε έναν Ε8600 @ 5.4-5.5GHz και 1.75-κρατάει - 40C περιπου σε wprime1024 (7-8min load) και Ηwbot x265 4k (25min load) Το θερμόμετρο είναι στο πλαϊνό χείλος του Evaporator @Unseen Αυτό ας πούμε που είναι λίγο μικρότερο από αυτό που εχω το έχουν rated 375W το δικό μου φαντάζομαι είναι λίγο μεγαλύτερο. Με Danfoss 1/3HP θα είμαι ενταξει πιστεύεις?
  16. Έχεις δίκιο,το condenser θα μπει με τις χάλκινες σωλήνες οριζόντιες,όπως σωστά ειπες!
  17. Το Vapochill το είχα πουλήσει το 2010 σε έναν Ρουμάνο,πρόσφατα το είδα σε submissions στο Hwbot. Το Single Stage που έκανα τώρα έχει Danfoss μοτέρ 1/3 ΗP 8.5cc, Evaporator από Vapochill LS , Condenser 14x14cm , Desupeheater coil πριν το Condenser, ρυθμιστή πίεσης επιστροφής( Suction Accumulator), μανόμετρο υψηλής πριν το coil και φυσικά αέριο r404a.
  18. Χρήστο μιας και η εμπειρία σου είναι ανεκτίμητη ,πιστεύεις ότι το παραπάνω condenser με έναν δυνατο 14αρι fan και το χάλκινο σπιράλ(desuperheater coil) θα είναι εντάξει? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο εργοστασιακό σε διαστάσεις που να χωράει στο Freezepack σου!
  19. Α και φυσικά το κουτί είναι του Χρήστου (Unseen)! Για κάποιον που σκέφτεται να φτιάξει ένα SS, συμβουλή μου είναι να βάλει ένα desuperheater coil πριν το Condenser, μανόμετρο υψηλής (οπωσδήποτε μόνιμο) και ένα Suction accumulator. Τελευταία παρέμβαση θα μπει ένα καινούριο Condenser και βάφτηκε ανθρακι το κουτί.
  20. Καλώς σας βρήκα και πάλι. Εχει κάποιο καιρό που μπήκα στην ομάδα...Έφτιαξα ένα Single Stage σχεδόν από το μηδέν, μόνο το evaporator ήταν από τα παλια και πλέον χτυπάει υπερωρίες...
  21. obijuan1983

    Πονηρές τακτικές Πλαισίου

    Mετα απο πολυ καιρο χωρις να γραψω, ας πω και εγω την προσφατη εμπειρια μου απο Πλαισιο. Πριν απο 2 μηνες λοιπον κατεβηκα Θεσ/νίκη για αλλο λογω και ειπα να παω για RMA μια 7950 Sapphire που ειχε αγοραστει προ 1 ετους στα 359 ευρω λογω του οτι ο ενας ανεμιστηρας ειχε παλαντζο. Μετα απο 1 μηνα αναμονης μου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση αλλα η Sapphire europe δεν ειχε αντικατασταση και επρεπε να περιμενω.Ειπα οτι θελω πιστωτικο αλλα στην αρχη μου ειπαν οτι τρεχουσα τιμη ειναι στα 200 βαση Sapphire, τους ειπα οτι θελω ιδια η αντιστοιχων επιδοσεων και μετα απο λιγη γκρινια μου ειπαν οτι μπορω να παρω καρτα με την αρχικη τιμη αγορας δηλαδη 359 και θα τα βρουν αυτοι με την Sapphire.Αφου περιμενα μεχρι να βρω τι θα παρω μου ειπαν οτι μπορει να μετατραπει σε πιστωτικο για οτι θελω για να κλεισει η υποθεση οποτε ειπα ακομα καλυτερα.Τελικα μιλησα στο τηλεφωνο με τον υπευθυνο του καταστηματος και μου ειπε οτι μπορω να το κανω και δωροκαρτες οποτε κανονιζω να κανω ενα μικρο ταξιδακι και να παω νατις παρω. Παω στο service και υπευθυνος του σερβις μου λεει οτι οχι μετιποτα δεν γινεται να παρω δωροκαρτες και αμα θελω να παρω κατι τωρα αλλιως αλλη φορα....ε τα πηρα λιγο αλλα λεω δεν παει στο διαολο τι να κανουμε θα εχω πιστωτικο και αγοραζω ενα ασυρματο πληκτρολογιο στα ~40ευρω.Παω ταμειο λεω οτι εχω πιστωτικο αφαιρειται απο αυτο και πως κανω ετσι αθωα μια ερωτηση, λεω μηπως να μου κανετε το πιστωτικο δωροκαρτες?Μου απανταει φυσικα. Οποτε το θεμα ειναι οτι ειναι που θα πετυχεις...και πως θα ειναι τα αστρα... Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος απο Πλαισιο, αρχιζει να θυμιζει παλιες καλες εποχες... Για το παρων θεμα, οι φωτο θα ελυναν οποιαδηποτε αμφιβολια και οχι την εκγυροτητα του φιλου, αυτον τον πιστευουμε καλοπροαιρετα αλλα η επιμονη να μην δειξει αφηνει κακη εντυπωση Ευχαριστω (sorry αν κουρασα)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.