Jump to content



ADSL: πληρώνεις 99� και σερφάρεις για 6 μήνες με όλα πληρωμένα


helloween

Recommended Posts

Super προσφορά τιμής μέχρι 28/02 για το ADSL in a box που στοιχίζει μόλις 99 συν ΦΠΑ. Η νέα αυτή προσφορά στην τιμή του προϊόντος, σε συνδυασμό με την προσφορά 3 επιπλέον μηνών δωρεάν που ήδη ισχύει, κάνουν το ADSL in a box την πιο ελκυστική πρόταση της αγοράς για όλους όσους θέλουν να συνδεθούν με ADSL για πρώτη φορά.

Μία νέα προσφορά δημιούργησε η FORTHnet για όλους τους φίλους του «γρήγορου» Internet. Τα ADSL in a box που θα ενεργοποιηθούν από 1 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2006 κοστίζουν μόλις 99 συν ΦΠΑ και προσφέρουν 6 μήνες (3+3 δώρο) πρόσβαση στο Internet, με όλα πληρωμένα.

Τα πακέτα ADSL in a box περιλαμβάνουν μέσα σε μία και μόνο συσκευασία όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται για να συνδεθεί κάποιος με ADSL, 6μηνη συνδρομή - για την περίοδο της προσφοράς- FORTHnet ADSL 1Bill 384 (αφορά πάγιο γραμμής & συνδρομή Internet), 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα με FORTHnet Telephony και υπηρεσίες προστασίας My Security. Ένα χαρακτηριστικό που τα διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, είναι το γεγονός ότι η αγορά τους δεν προϋποθέτει τη μακροχρόνια δέσμευση του συνδρομητή και ότι ο περιεχόμενος εξοπλισμός περνά στην κυριότητά του από τη στιγμή της αγοράς.

Σημειώνουμε ότι έως το τέλος Φεβρουαρίου επίσης, παρατείνονται και άλλες προσφορές της εταιρίας, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους χρήστες να επωφεληθούν από τα προνόμια των συνδρομών FORTHnet Internet.

Αναλυτικότερα, οι 3μηνες συνδρομές FORTHnet Internet PSTN, ISDN, Fast Internet ADSL, ADSL 1Bill καθώς και τα πακέτα ADSL in a box Plus, που θα ενεργοποιηθούν έως 28 Φεβρουαρίου 2006 προσφέρουν δώρο, διπλάσιο χρόνο πρόσβασης στο Internet. H προσφορά αφορά συνδρομές όλων των ταχυτήτων, dynamic ή static, ενώ σε ισχύ βρίσκονται και άλλες προσφορές από τη FORTHnet, για συνδρομές Internet μεγαλύτερης διάρκειας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές της FORTHnet, επισκεφθείτε το www.forthnet.gr/offers

Link to comment
Share on other sites

To dsl cube εννοεις? Στη Σελιδα του πλαισιου λεει 117 ...

Tι συμφερει περισσοτερο? 117 για 5 μηνες 512 ή τα ιδια λεφτα για 6 μηνες για 384? Αργοτερα τι τιμες παιζουν για τις ιδιες εταιριες?

Link to comment
Share on other sites

ασχετο.....ξερει κανεις αν η vivodi αξιζει στη λαρισα..η σερνεται περισοτερο και απο χελωνα(πστν) Κατι μου λεει οτι ισως ηρθε η ωρα....(οταν εχει 89€το 5 μηνο)

Και η φορητνετ ελεγε αλλα ανοιξατε τοσα threads.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.