Jump to content



Πρόβλημα με σύνδεση pc με τηλεόραση


Polas

Recommended Posts

Γειά σας παίδες! Έχω ένα λαπτοπ με κάρτα γραφικών nVIDIA GeForce FX Go5700 64MB . Όταν τον συνδέω με την τηλεόραση μου δίχνει ασπρόμαυρα μόνο στην τηλεόραση. Έχω φτιάξει στις ρυθμίσεις να είναι clone και PAL-G.Τι μπορεί να φταίει? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ώστε να δίχνει έγχρωμα η τηλεόρασή μου?

Link to comment
Share on other sites

Το εχω παθει και δε θυμαμαι καθολου τι εκανα,

κοιτα ομως την τηλεοραση για ρυθμισης πορτας, στο scart το εβαλες με adaptor? βαλτο καλυτερα στις μπροστα εισοδους που ειναι για καμερα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω εισόδους για κάμερα....Καμιά άλλη λύση μήπως υπάρχει? Μόνο με σκαρτ μπορώ να συνδέσω...Ή μήπως χρειαστεί να κάνω αναβάθμηση των οδηγών? Αν ναι ξέρει κανείς από που μπορώ να τους κατεβάσω?

Link to comment
Share on other sites

Το καλώδιο σλυνδεσης πόσα μέτρα είναι? Είχα παρόμοιο πρόβλημε με κάρτα της nVIDIA, και τελικά πήρα ενισχυμένο επίχρυσο καλώδιο και λύθηκε το πρόβλημα.Μάλλον δίνει λίγο αδύνατο σήμα για TV.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν κάνω λάθος, παίζει να είναι θέμα και της τηλεόρασης...

Δοκίμασε σε άλλο scart ή σε άλλο EXT κανάλι.

Στην Phillips μου, το Playstation2 στο ΕΧΤ1 δείχνει ασπρόμαυρο, στο ΕΧΤ2 δείχνει έγχρωμο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.