Jump to content

Jonathan

Premium Members
  • Posts

    229
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Jonathan

  1. Jonathan

    #labxmas2014 day 3 gift 5

    I am the creeper catch me if you can! Ο δικός μου πρώτος ιός ήταν "Ποιός είσαι εσύ; και ποιός είμαι εγώ;"
  2. Jonathan

    #labxmas2014 day 2 gift 3

    Εγώ θα πάω αντίθετα στο ρεύμα και θα πώ 3.
  3. Jonathan

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Χ
  4. Jonathan

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Ναί, απλά η πολύωρη συνεχή ενασχόληση δέν βγαίνει σε καλό. Το έλυσα πρίν λίγο τελικά.
  5. Jonathan

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Μόνο ο Φοίνικας έμεινε... αλλά κάπου εκεί άρχισε να μυρίζει καμένο. Kitkat...
  6. Jonathan

    Deus Ex: Human Revolution

    Όπως και να έχει, εγώ το τελείωσα, το έκαψα σε μερικές μέρες, και τώρα ξεκίνησα και δεύτερο run. Το animation των χαρακτήρων είναι λίγο κακούλικο, και ένα bug όσον αφορά το double takedown όταν ο ένας απο τους 2 guards κάθεται σε καρέκλα. Αλλά το ευχαριστήθηκα, το χάρηκα, και μου άρεσε ιδιαίτερα το ποσοστό δράσης-διαλόγου-stealth. Και το οτι το ξεκίνησα ξανά απο την αρχή, δέν έχει να κάνει τόσο με το στόρυ (μιας κ ξέρω τι γίνεται τώρα) αλλά με το gameplay που μου άρεσε πολύ (Διαφορετικοί τρόποι να προσεγγίσεις τους στόχους σου). Το cover-system μου άρεσε, και μου θύμησε λίγο Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas. Επίσης μου άρεσε η φιλοσοφία του χάκινγκ και τα Bosses αλλά γενικώς θα ήθελα το HardMode (Give me Deus Ex) να ήτανε λίγο πιό "προκλητικο" σε ορισμένα σημεία. Το χάκινγκ γίνεται καθημερινή ρουτίνα, και τα Bosses βγήκανε αρκετά εύκολα. Ειδικά ο τελευταίος. Frag grenade-cover-c4-c4-4 headshots with 10mm pistol... Γενικώς, το ευχαριστήθηκα και ήτανε λίγο διαφορετικό απο τα most common shooters. Όπως ευχαριστήθηκα πολύ και το Bulletstorm...(άσχετο)
  7. Jonathan

    Metro 2033

    Το παιχνίδι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Ψάχνω παιχνίδια με ατμόσφαιρα, τελευταία. Μετά τα Bioshock, ίσως να δοκιμάσω και τα STALKER, αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει με εκείνα... Το συγκεκριμένο πάντως θα το κάνω preorder. Ξέρει κανείς αν έχει μ που και πόσο??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.