giannhsg Posted February 13, 2006 #1 Posted February 13, 2006 Καλησπερα παιδες..Εχω ενα δηλημα γιατι αυριο θα παω να αγορασω κουτακι..Να παρω το κλασσικο stacker 810 η να προτειμησω τοnzxt lexa?Το δευτερο ειναι 50 ευρω ακριβοτερο, μη διαδεδομενο στηνελλαδα αλλα βλεπω φοβερες κριτικες στο ιντερνετ για αυτο.Μια παρουσιαση του βρισκετε εδω..http://www.xyzcomputing.com/index.php?option=content&task=view&id=540Και επειδη ολοι λενε τα καλυτερα για το stacker και το αγοραζουνολοι, εχω βρεθει σε τρελο δηλειμα!Ακουω γνωμες! :-D
Qlim4X Posted February 13, 2006 #3 Posted February 13, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Stacker STC-T01 (το κλασικό) αλλη μια ψηφος και απο εμενααπλα το καλητερο κουτι παραγογης τα τελευτεα χρονια και δεν πιστευω καπιο να εχει τις ιδιες χαρες με αυτο....
FLO Posted February 13, 2006 #5 Posted February 13, 2006 Δεν νομίζω να μπορούν να συγκριθούν τα 2 κουτιά μεταξύ τους.
street warrior Posted February 13, 2006 #6 Posted February 13, 2006 Αν και μένα προσωπικά δε μαρέσει το Stacker δεν τίθεται θέμα συγκρισης
deninho Posted February 13, 2006 #7 Posted February 13, 2006 τα κουτιά δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. πάντως εγώ θα (ξανα)διάλεγα το stacker επειδή απλά με έχει βολέψει αφάνταστα. Για το άλλο, μόνο για την εμφάνιση μπορώ να πω, και θα είναι η άποψή μου (δηλ θα πω κάτι τελείως υποκειμενικά)...δεν μαρέσει.
Qlim4X Posted February 13, 2006 #8 Posted February 13, 2006 λοιποναν θες ανετους χορους για water cooling και αλλα τετια το καλητερο θα ηταν το στακεραλλααν θες καλη ενφανιση (οχι οτι ηστερι το στακερ) αλλα ειναι πιο προσεγμενο το το δευτερο θα ητανε καλητεροαποφασιζεις και περνεις..........
giannhsg Posted February 13, 2006 Author #9 Posted February 13, 2006 παιδια συμφωνω και εγω σαν κλασσικη λυση το stacker αλλα αποτι βλεπω το αλλο εχει καλυτερηγεομετρια και αποδιδει καλυτερα στη ψυξη.. επισης το stacker ειναι αλουμινενιοδεν θελω να προχωρησω σε λυσεις watercool τουλαχιστονπροσωρινα και δεν εχω σχετικα μεγαλες απαιτησεις απο χωρους!Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι να ψυχονται πολυ καλαοι σκληροι και γενικοτερα να επικρατει χαμηλη θερμοκρασια στο κουτι μου.Επισης με ενοχλει ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ θορυβος!Σαν τελευτεο αλλα οχι οτι με νοιαζει πολυ, βαζω υπερ τα οτιτο Lexa εχει τις ενσωματομενες ενδειξεις θερμοκρασιας και οτιαν δε κανω λαθος υπερεχει σε ποιοτητα κατασκευης το lexaΒαση των κρητηριων1) Θορυβος2) ΨυξηΣυνεχιζετε να μου προτεινετε το στακερ?(προλαβενω να αλλαξω γνωμη χεχε)
FrOsT Posted February 13, 2006 #10 Posted February 13, 2006 To stacker ΔΕΝ είναι αλουμινένιοTo Lexa είναι πολύ κατώτερο σε ποιότητα κατασκευής...
Qlim4X Posted February 13, 2006 #11 Posted February 13, 2006 Αρχική απάντηση από giannhsgΒαση των κρητηριων1) Θορυβος2) Ψυξη βαση τον στατιστικων με αλλα κουτια ΣΤΑΚΕΡαλλα αν σε μαγνιτιζει περισοτερο το αλλο μην κολλας πουθενα....σαν πιο μουρι ειναι το NZXT εχει και πολλα μπιχλιμπιδιααλλα σαν σταθερι και ανεκτιμητι αξια το στακερ....
giannhsg Posted February 13, 2006 Author #12 Posted February 13, 2006 ξερεις αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι θεωρειτε απτα καλυτερα το NZXT.Στην ελλαδα ομως δεν εχω ακουσει και κανεναν να το αγοραζει..Μου φενετε οτι θα τα πηγενει καλυτερα απο πλευρας ψηξης.Τι να πω ρε γαμωτο!Με νοιαζει υπερβολικα το να μη κανει θορυβο..και εχω το cavalier της coolermaster και κανει κατι σπαστικουςθορυβους..γιαυτο και μονο λεω να μη διαλεξω coolermaster.
jpavly Posted February 13, 2006 #13 Posted February 13, 2006 Μην πάρεις το Stacker, είναι βλακεία κουτί. Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη κοτσάνα που έχει βγει σε παραγωγή τα τελευταία χρόνια. Πάρε το lexa, είναι θαυμάσιο ... χωρίς πολλά φρούφρού - μόνο ουσία.Βαρέθηκα να λέω συνέχεια Stacker, stacker, stacker... είπα να το αλλάξω λίγο...
giannhsg Posted February 13, 2006 Author #14 Posted February 13, 2006 χαχααχ! Οκ.. σαν να με πεισατε! Δυο τελευτεες ερωτησουλες.. Διαθετει μονο 2 ανεμηστηρες το στακερ αποτι βλεπω.. 1) Πως τα πατε απο θερμοκρασιες? 2) Σαυτο το 3 in 4 που εχει για να μπενουν οι σκληροι και να προσαρμοζετε ανεμηστηρας 12αρης, υπαρχει φιλτρο η να αγορασω ενα? Μου φενετε θα γεμισει σκονη ο σκληρος μου απαυτο 3) Αυτο το Cross Flow Fan το εχει βαλει κανεις? περιλαμβανετε? μπορω να το συνδεσω με fan control panel?
FrOsT Posted February 13, 2006 #15 Posted February 13, 2006 κροσφλου δεν συμπεριλαμβάνετεόλη η πρόσοψη έχει φίλτραεμπρός βάζει πίσω βγάζει πάνω βγάζει
giannhsg Posted February 13, 2006 Author #16 Posted February 13, 2006 ωραια.. τελος, θα ηταν καλυτερο να παρω το 810 που περνει 2 12αριδες πισωη το απλο που περνει 1? Δεν θα χρησημοποιησω πανω απο 1 τροφοδοτικα..Απλα αν εχω προβλημα με τις θερμοκρασιες με το απλο και με το 810 δεν εχω, αν ειναι να πρωτειμησω αυτο!
FrOsT Posted February 13, 2006 #17 Posted February 13, 2006 Αυτό πρέπει αν το αποφασίζεις μόνος σου...Εγώ που χρησιμοποιώ την τρύπα στον πάτο έχω το παλιό... με το 810 δεν θα έκανα δουλεία...
giannhsg Posted February 13, 2006 Author #18 Posted February 13, 2006 οταν λες την τρυπα στο πατο, ενοεις εκει που ειναι η θεση για το δευτεροτροφοδοτικο, ετσι?Ωραια.. θα παρω το απλο ! τελικα! καταληξαμε χεχε!Μια τελευτεα ερωτηση επειδη σας κουρασα !Αυτον τον εξτρα ανεμηστηρα που χρησημοποιεις τον εχεις βαλεινα βαζει αερα αφου οι αλλοι δυο βγαζουν?
FrOsT Posted February 13, 2006 #19 Posted February 13, 2006 την τρύπα την έχω τώρα για το phase.. πρην ήταν για το ψυγείο...και κάτω στη θέση του προφοδοτηκού έχω 2 8αρια
giannhsg Posted February 13, 2006 Author #20 Posted February 13, 2006 που υποθετω πως βγαζουν αερα απο εναν μπροστινο που βαζει...Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις παιδες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.