Jump to content



Ποιο πακέτο ADSL??


2nisis

Recommended Posts

Θελω να παρω ενα πακέτο ADSL και θα ηθελα να με φωτίσετε αναφέροντας τι πακέτο έχετε και ποσο ευχαριστημένοι είστε.

Δεν θέλω να πάρω καποιο και να ειναι λιγο καλύτερο απο dial-up.

Με ενδιαφέρουν πακετα 4-6 μηνών

Link to comment
Share on other sites

Kανένα πακέτο φίλε μου! Μην τη πατήσεις σαν εμένα γιατί σε δεσμέυουν για τουλάχιστον 1 χρόνο...απλά ενεργοποίησε τη γραμμή και πάρε modem. Από κει και πέρα να κινείσαι ανάλογα με τις τρέχουσες τιμές που παίζουν στην αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Δε σε δεσμεύουν ολα τα πακετα .

Τουλαχιστον για το ADSL-in-a-box που ειχα βαλει εγω δεν ισχυε κατι τετοιο .

Τωρα νομιζω ειναι και αρκετα οικονομικο οποτε ειναι καλη επιλογη με διάρκεια 6 μηνες .

Link to comment
Share on other sites

Eγω επελεξα να δεσμευτω και δεν θα το μετανιωσω οτι και να γινει.Ειμαι με 30ε τελικη για 512 συμβολαιο 12 μηνων.Εχω βαρεθει τρομερα να ξαναγοραζω συνδεσεις,να μενω χωρις νετ για 2 βδομαδες κτλ.Αν τωρα στο διαστημα αυτο η 512 παει 20 και 25ε,χαλαλι τους.Εγω την ψυχολογια μου ΔΕΝ την ξαναχαλαω.

Ασε που κυκλοφορει και μια φημη οτι τωρα οι εταιρειες παλευουν για το πελατολογιο ,και οτι οι τιμες οι τωρινες ειναι απλα προσωρινες.

Οπως και να εχει βαζω την ηρεμια μου πανω απο ολα.Αν ειναι να το ψυρισω για διαφορα 50-80ε ετησιως, καλυτερα την ηρεμια μου.

Link to comment
Share on other sites

και γω προτίμησα 12 μηνο πακέτο 384 με 20,7 ο μήνας, για παρόμοιους λόγους με τον vader. Τα καλύτερα είναι Otenet Και forthnet. Forthnet ακούγεται ότι έχει σοβαρά προβλήματα ταχύτητας και μετά το τέλος του πακέτου αν δε συνεχίσεις χάνεις την γραμμή. Otenet λίγο πιο ακριβή ~1 ο μήνας αλλά λιγότερα χρήματα ντούκου, κρατάς αν θες τη γραμμή μετά το τέλος και συνεχίζεις με άλλο ISP, και παίζουν προσφορές σε Γερμανό και Πλαίσιο με την ίδια τιμή αν κάνεις συμβόλαιο για 1 χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Στο OnDSL Kit μετα το περας των 4 μηνών που έχεις προπληρώσει, και εφ'όσον δεσμευτείς για 12μηνο, η χρέωση ερχεται στον λογαριασμο του ΟΤΕ καθε 2μηνο ή πληρώνεις καπως αλλοιώς;

Link to comment
Share on other sites

Ειχα συνδεση αοριστου στην ACN και ειχα βαρεθει να πληρωνω 40 ευρω το μηνα για 384. Πηρα την προσφορα 6+6 της HOL για 512 και η συνδεση παει σφαιρα. κατεβαζω μονιμα με 54-56 και πλεον πληρωνω 24 ευρω το μηνα , ασε που μου δωσαν και μοντεμ μαματο που δεχεται και απλες τηλ συσκευες οποτε γλυτωνω κι αλλα λεφτα με το VOIP. Δε νομιζω σ ενα χρονο η 512 να πεσει κατω απο 24 ευρω ωστε να θεωρηθω ζημιωμενος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.