Jump to content



Tρελλα κολληματα!


thrasher

Recommended Posts

Λοιπον το προβλημα ειναι το εξης:Eδω και πολυ καιρο το pc τρωει κατι τρελα κολληματα.

1)Οταν παταω το reset δεν κανει restart.

2)Σημερα εβαλα να αντιγραψω ενα cd και παταω στο nero αντιγραφη και ...........τιποτα.

3)κανει δεκα ωρες να ανοιξει.

4)Ξαφνικα τρωει ενα κολλημα και μενει!Πρεπει να το κλεισω απο το power button και μετα να τον ξανανοιξω.

5)Το παραπανω αρχιζει να γινεται οταν π,χ ανοιγω τα εγγραφα και λεει δεν ανταποκρινεται.

To spyware doctor δεν βρισκει τιποτα,ουτε το ad-ware,oυτε to spybot,oute to nod32.

δεν θελω να ξανακανω format.Καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι πάσης φύσεως anti-XXX δεν πιάνουν μία. Έχω παρόμοια προβλήματα εξαιτίας ενός filename.exe (1) και μόλις ανοίγω το pc το κλείνω από taskbar (αν δεν προλάβει να μου την εξαφανίσει). Δοκίμασε λοιπόν να πας taskbar αμέσως μετά την εκκίνηση και να τερματίσεις ότι άσχετες διεργασίες δεις.

Για να πολεμήσεις τα spyware θα πρέπει να απενεργοποήσεις το system restore (ιδιότητες my computer) καθώς τα αναγεννά σε κάθε reboot. Έπειτα safe mode+scan+χειροκίνητη διαγραφή ανεπιθύμητων αρχείων.

Όλα τα παραπάνω που περιέγραψες μου δείχνουν ότι πρόκειται περί spyware...

Link to comment
Share on other sites

Εμένα γιατί μου βρωμάει η μητρική; :hmm:

1)Οταν παταω το reset δεν κανει restart.

Αυτό ειδικά δε νομίζω να οφείλεται σε software... Το Power button να πω οκ, αλλά το reset είναι μια λύση που πιάνει πάντα, ανεξάρτητα απο λειτουργικό κτλ κτλ... ;) Αν τώρα δεν παίζει το reset κάτι παίζει με τη μητρική.

3)κανει δεκα ωρες να ανοιξει.

Τι ακριβώς εννοείς; Κάνει ώρα στο post; Κάνει ώρα μέχρι να βρει το λειτουργικό; Κάνει ώρα μέχρι να φορτώσει το λειτουργικό ή κάνει ώρα αφού φορτώσει το λειτουργικό ώσπου να φορτώσει όσα ξεκινάνε στο startup;

Link to comment
Share on other sites

Για να βγαλει το καλωs ορισατε αρργει και μετα παλι αργει.Στο start-up τρεχουν:nod 32,outpost firewall.

format δεν κανω!Απο τον σεπτεμβριο εχω κανει 2(ή 3 δεν θυμαμαι καλα).

Τωρα κατι αλλο.Μπηκα safe mode ετρεξα οσα antivirus και antispyware.Το spybot μου βρηκε 3 και το spyware doctor 4,και τα διεγραψα.

Το sygate ειναι πιο ελαφρυ απο το outpost?

Παλια εκανε reset.Mηπως καποιο καλωδιακι δεν μπηκε σωστα,την τελευταια φορα που τα εβγαλα(power sw,κτλ)?

Link to comment
Share on other sites

Φίλε, εγώ στην θέση σου άμα είχα τέτοια προβλήματα δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου να μην κάνω format.. Όσο για το reset, έλεγξε το για να είσαι σίγουρος απο τη μητρική, δεν είναι δύσκολο;)

Link to comment
Share on other sites

Καλα το πιθανοτερο ειναι να κανω format.Κατι αλλο,οτταν θα κανω φορματ αμα αποσυνδεσω τον δευτερο δισκο με τα αρχεια,οταν θα ανοιξω τα windows θα τον βλεπει ή θα χρειαστει κι εκεινος format?Οχι ε?

Ας γραψω και το σημερινο κουφο!Βαζω το sygate και σε καθε εναρξη μου βγαζει σφαλμα οτι το προγραμμα δεν μπορει να σηνεχεισει!και κολαει ολο το pc και μετα restart και απεγκατασταση.

Link to comment
Share on other sites

Κατι καινουργιο(περιπου).Οταν ειχα βαλει πριν απο 1 μηνα για λιγες μερες το kaspersky antivirus personal pro,μου εβγαζε καθε λιγο ενα μυνημα οτι δεχομαι επιθεση απο εναν <<helkern>>Nα ανυσηχω?

EDIT Τωρα που ξαναεβαλα τον Ρωσο μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα.

Link to comment
Share on other sites

Μην το σκέφτεσαι καθόλου.. χώστο format..

Όσο για τον δίσκο, εγώ που είχα κάνει φορματ στον δίκσο μου με τα windows στον δεύτερο μετακίνησα τα αρχεία που χρειαζόμουν και τον άφησα, δεν χρειαστηκε να τον αποσυνδεσω.Μετλα την εγκατάσταση των Windows θα στον αναγνωρίσει χωρίς να τον κάνεις διαμόρφωση. Απλά κάνε φορματ εκεί που έχεις τα windows και τον δεύτερο σκληρό σου μην τον κάνεις τπτ. Πρώτα απο όλα όμως κάνε ένα scan τα αρχεία που θα αφήσεις στον δεύτερο σκληρό για ιους μπάς και ξαναπάθεις το ίδιο πράγμα με κάνα infected πρόγραμμα που έχεις..;)

Link to comment
Share on other sites

Πριν λιγο εκανα scan με το Ρωσο και και μου βρηκε ενα αρχειο με trojan και φυσικα το διεγραψα.Το αρχειο ηταν ενα προγραμμα που περασα τελευταια(οχι εγκατασταση)απο ενα cd.Λετε αυτο να εφταιγε?

Link to comment
Share on other sites

Όταν έκανες search και διέγραψες τα spyware τα προβήματα συνεχίστηκαν ή σταματησαν?? Δώσε more info.. Δεν νομίζω να έχουν σταματήσεις διότι αφού ετρεξες το μολυσμένο πρόγραμμα έστω και μια φορα θα έχουν μπει τα αρχεία του μεσα στα windows και μάλλον όπως καταλαβαίνω θα πρέπει να αντιγράφονται συνέχεια..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.