Jump to content



Πατ και πατ και πατ..!


Kostas_Asoee

Recommended Posts

Έχω τα Logitech X530, και από χθες μου εμφάνισαν ένα πολύ εκνευριστικό πρόβλημα.. Όπως φαίνεται και στον τίτλο του θέματος, βγάζουν έναν ήχο (και να τα έχω τέρμα χαμηλωμένα και πάλι ακούγεται).. Μέχρι πρότινος, αυτός ο θόρυβος ακουγόταν μια στο τόσο, αλλά από χθες μου'χει σπάσει τα νεύρα, δε σταματάει με τίποτα, σε κάτι φάσεις, κάνει δύο-τρία "πατ" το δευτερόλεπτο! Μήπως ξέρετε τί μπορεί να συμβαίνει?

Παρατηρήσεις:

1. Και κλειστός να είναι ο υπολογιστής, ο θόρυβος παραμένει. Επίσης τα έβαλα στο ipod, μήπως έφταιγε η κάρτα ήχου, αλλά τα ίδια σκ@τ@..

2. Πριν αρχίσουν να μου τα πρήζουν από χθες, τρελαίνονταν σε τέτοιους θορύβους μόνο όταν λειτουργούσα το...φραπεδοφτιάχτη (γαμώτο, από τα νεύρα μου ξέχασα και πώς το λένε! αυτό το μοτεράκι που ανακατέβει τον καφέ..)

3. Παρατήρησα 2 φορές, πως όταν πάνε να ηρεμήσουν και βάζω μουσική, αρχίζουν οι θόρυβοι πάλι.. ίσως βέβαια να είναι τυχαίο, γιατί την έχω κλείσει την μουσική εδώ και ένα 10λεπτο, και συνεχίζουν αυτά, ακάθεκτα, σκόπο ζωής έβαλαν να μου τα σπάσουν τα νεύρα!

:help:

Link to comment
Share on other sites

UPDATE: Έκανα μία ενδιαφέρουσα δοκιμή, και νομίζω μπορούν να βγουν αρκετά συμπεράσματα από κάποιον που ξέρει κάποια πράγματα.. Έβαλα τα ηχεία σε μία άλλη πρίζα, και άφησα το πολύπριζο με τις υπόλοιπες συσκευές (υπολογιστής, οθόνη, τιμονιέρα, μόντεμ, τηλεόραση, βίντεο) στην αρχική πρίζα. Όταν δουλεύω τον υπολογιστή, το πρόβλημα παραμένει. Το ίδιο όταν είναι κλειστός. Όταν όμως βγάλω το πολύπριζο από την αρχική πρίζα τότε τα ηχεία παύουν να κάνουν τον εκνευριστικό αυτό θόρυβο. Μάλιστα τα σύνδεσα με το ipod και δούλεψαν μια χαρά! Δηλαδή, όταν βάζω το πολύπριζο στην πρίζα ξεκινάνε αμέσως, όταν το βγάζω σταματάνε ως διά μαγείας! Επίσης, δοκίμασα να βγάλω μία μία τις συσκευές από το πολύπριζο, όσο αυτό ήταν στην πρίζα, για να δω μήπως το πρόβλημα οφείλεται κάπου συγκεκριμένα. Τζίφος! Όλο το πολύπριζο συνολικά δημιουργεί το πρόβλημα και όχι κάτι συγκεκριμένο που μπαίνει πάνω σ'αυτό! Πώς διάολο όμως εμφανίστηκέ αυτό το πρόβλημα ξαφνικά?! Τί μπορεί να συμβαίνει?!

Εδώ χρειάζομαι τα φώτα σας!!

Link to comment
Share on other sites

Εναλασωμενο ρευμα ....

απλα μαλλον κατι που εχεισ στο πολυμπριζο "ενωχλει" τα ηχεα σου..

δοκιμασε τα ηχεια στην μπριζα του πολυμπριζου αφεροντας μια μια τις αλλες μπριζες και θα φταεις σε τι σου προκαλει το προβλημα σου....

Καλημερα! :)

Link to comment
Share on other sites

Όπως λέω και στο update post, το δοκίμασα αυτό. Έβγαλα μία μία τις συσκευές, αλλά δεν σταμάτησε το πρόβλημα! Παρόλα αυτά, σήμερα το μεσημέρι, όταν ξύπνησα, είχε σταματήσει ως διά μαγείας.. Αυτό όμως δε λέει κάτι γιατί μπορεί να ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα ανά πάσα στιγμή.. Δεν έχω ιδέα περί ρευμάτων, οπότε είμαι αρκετά confused εδώ.. :confused:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.