Jump to content



Ποιά απο όλες??? Please Help!!!


SpyNet

Recommended Posts

http://www.gskill.com/f1-4000usu2-2gbhz.htm

http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?ID=245

http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2676&p=4

δεν τις θέλω για overclock θα δουλεύουν 1:1 στα 200MHz οποτε θέλω τα καλύτερα timmings σε αυτη τη συχνότητα. Πείτε μου τη γνώμη σας αναμεσα στις τρεις?!?!?!?!?

Link to comment
Share on other sites

για τις συγκεκριμενες gskill ξερει κανεις αν παιζουνε κανονικα σε asrock 939 dual sata2 ?? εστειλα mail στο support της asrock απο χθες και με εχουνε κλ@σει :p, γενικα το official bios εχει πολυ περιορισμενες ρυθμισεις και εκει που λει για memory speed εχει μονο : "auto" ddr 133 ddr166 ddr 200, δηλαδη τι πρεπει να κανω αμα βαλω τετοιες ? να χωσω modded bios ? :p για 1:1 με τα μαμα ρολογια της ενδιαφερομαι τπτ παραπανω

Link to comment
Share on other sites

πανω σε τι μητρικη θα μπουν?εαν το bios σου εχει αρκετες ρυθμισεις και μπορεις να σφιξεις απο πολλες διαφοτερικες μεριες προτιμησε της gskill.οσοι τις πηρανε παρατηρησαν οτι σφιγγουν αρκετα πολυ ωστε να αποδοσουν τα μεγιστα σε χαμηλα fsb.

για τις υπολοιπες δεν ξερω να σου πω.συμφωνα παντως με το λινκ του anandtech που εδωσες και οι mushkin σφιξαν σχετικα καλα στα 200.

πιστευω οτι αφου θα τις κρατησεις για default λιγες διαφορες θα δεις και καλυτερα να παιξεις με την τυχη ή με τα οικονομικα σου.

Link to comment
Share on other sites

ακυρο το προηγουμενο post

δεν ειχα διαβασει καποια πραματα για A64 OC και εγραφα οτι ναναι, οι 4000hz ειναι στα 225 απο ocuk, πραγματικη ευκαιρια imo, εχω 3800+ venice, διαβασα πως για 2.75ghz θελει μονο 1.4 volt, η asrock χωρις volt mod δινει μεχρι 1.45, οι 4000hz στο ιδιο site τις πηγανε στα 3-4-4-8 @ 275 μονο με 2.6 V !!! για 10χ275 HTT vcore 1.4 multiplier 3x λετε να αντεξει ? γενικα τι γινεται ακριβως αμα βγαινεις πανω απο 1ghz ? μεχρι 1100 πχ αντεχει ? οι διαφορες στις επιδοσεις ειναι αμελητεες αποσο εχω ψαξει,

επισης σε περιπτωση που το cpu to nb ειναι κατω απο 1ghz χρειαζεσαι παραπανω vcore για τα ιδια ρολογια στην cpu η οχι ? καπου το ειχα διαβασει αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι εγκυρο γι αυτο ρωταω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.