Jump to content

YiorgosX

Premium Members
  • Posts

    335
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by YiorgosX

  1. Έχω το παρακάτω σύστημα που θα αναβαθμιστεί οσονούπω CPU: Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz 3.90 GHz (LGA1155 socket) Mobo: Gigabyte Z77X-D2H rev1.1 (LGA1155 socket) https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z77-D3H-rev-11#ov RAM: CMD8GX3M2B2133C9 8GB DDR3 RAM / CORSAIR DOMINATOR 2133MHz Platinum [2x4GB] CL9 1.5V XMP1.3 rt https://sites.google.com/site/danatkinlorhon/corsair-dominator-platinum-8gb-2x4gb-ddr3-2133-mhz-pc3-17000-desktop-memory-cmd8gx3m Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν.
  2. YiorgosX

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Αφού ξεπεράσατε τα 13... τα 100 δίπλα είναι. Χρόνια πολλά.
  3. YiorgosX

    Ψάχνω καλώδιο USB σε microUSB σε USB & audio jack

    Αν ήταν για τροφοδοσία, δεν χρειαζόταν να είναι stereo.
  4. YiorgosX

    Αγορές και paypal

    Εχω δηλωμένο λογ/μό εξωτερικού μόνο, και η δήλωση έγινε μετα τα cc. ΕΔΙΤ: Ακόμη δεν κατάφερα να τον χρησιμοποιήσω πάντως... Δεν έχω δηλωμένο λογ/μό Ελλάδας, ή αν τόκανα πριν 8-10 χρόνια, ούτε το θυμάμαι αλλά ούτε και τον εμφανίζει πουθενά.
  5. YiorgosX

    Αγορές και paypal

    Δεν ξέρω αν δεν εγινε κατανοητό ακόμη, όμως τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο inetus3r. Στο 1ο βήμα, έχεις τα στοιχεία του λογ/μού του paypal στην Deutsche Bank. Στο 2ο από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ web banking μεταφέρεις χρήματα στον λογ/μό του 1ου βήματος. Προϋπόθεση: ο λογ/μός νάναι στο όνομα που έχεις δηλώσει στο paypal.
  6. YiorgosX

    Αγορές και paypal

    SHA Δε νομίζω πάντως ότι έχει καμμιά διαφορά, αφού αντιμετωπίζεται σαν μεταφορά χρηματων προς λογ/μό εξωτερικού. Το paypal δεν κράτησε προμήθεια.
  7. YiorgosX

    Αγορές και paypal

    Και στις 2 περιπτώσεις, ήταν web banking και το κόστος 1€. Σε λογ/μό έστειλα 500€, στο paypal 50€. ΥΓ. Μόλις διάβασα το παρακάτω στο web banking της Πειραιώς: "ΝΕΟ Εμβάσματα εξωτερικού Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 31/10/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή."
  8. YiorgosX

    Αγορές και paypal

    Επανέρχομαι: Τα λεφτά επιβεβαιώθηκαν στον λογ/μό του εξωτερικού. Επιπλέον, έστειλα με τον ίδιο τρόπο (από λογ/μό σε λογ/μό) λεφτά στο paypal και σήμερα έλαβα email επιβεβαίωσης μεταφοράς και υπάρχουν πλέον στο balance μου (η 2η πράξη έγινε στις 22/10). ΥΓ. Η 1η μεταφορά έγινε από Πειραιώς, η 2η από Alpha.
  9. :offtopic: :offtopic: :offtopic: Και τα βιβλιοπωλεία -κι όχι μόνο- της γειτονιάς κλείνουν επειδή κάποιος μπορεί να βάλει στο super-duper μαγαζί του μέχρι και είδη καθαρισμού, σερβιέτες ή λαχανικά. Συμφωνώ ότι είναι μεγάλη εξυπηρέτηση τα super markets, αλλά δεν θ' αγοράσω κι ό,τι νάναι. Σκεφτείτε πόσα μαγαζιά της γειτονιάς σας έχουν κλείσει -βοηθούσης και της κρίσης βέβαια- εξαιτίας τέτοιων συμπεριφορών ΜΑΣ, και τα ξαναλέμε.
  10. YiorgosX

    Αγορές και paypal

    Δουλεύει! Μόλις έστειλα κάποια χρήματα σε λογ/μό εξωτερικού και όλα φαίνεται να δουλεύουν κανονικά. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες για να δω μήπως ακυρωθεί η συναλλαγή, αλλά φαίνεται ότι ισχύει.
  11. YiorgosX

    Συναγερμοί & ασφάλεια σπιτιού.

    Τι νόημα έχει αυτό; Αντίθετα, θεωρώ πως είναι πιο χρήσιμο αυτό που γράφει ο από πάνω. Επιπλέον, φτιάξε κ κανα αυτοκόλλητο "security services ο Μήτσος, σε 2 λεπτά κοντά σας", κοτσάρισέ το πάνω στην πόρτα και αποθαρρύνεις τουλάχιστον τους ερασιτέχνες.
  12. YiorgosX

    Ανταπτορας ανεμιστηρα 120mm σε 140mm θεση?

    Αν δε βρεις κάτι από τα εργοστασιακά που φαίνονται στις φωτο -και τα οποία είναι πραγματικά εμφανίσιμα- θα πρότεινα και την απλούστερη λύση όλων: Λάστιχα. Ο,τι πιο αντικραδασμικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις και απλούστατο στην εφαρμογή του.
  13. YiorgosX

    Αγορές και paypal

    Κι εδώ τα ίδια... Στις 27/8 έστειλα στον εαυτό μου χρήματα από χρεωστική Πειραιώς, ήρθαν άμεσα, έκανα και την πρώτη μου αγορά, όλα καλα. Σήμερα 2/9 εμφανίστηκε η μεταφορά στον λογ/μό μου.
  14. YiorgosX

    Massdrop Προσφορές-Γνώμες

    Παίρνεις email που σε πληροφορεί ότι αρχίζουν οι αποστολές, κατόπιν επιβεβαίωση αποστολής και μετά περιμένεις 1-2 εβδομάδες. Λόγω των ημερών, ίσως να καθυστερήσει λίγο ακόμη
  15. YiorgosX

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Κατανοητό. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
  16. YiorgosX

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Αγόρασα μια κάρτα ethernet από το zero1 στη Θεσ/νίκη, επειδή η onboard δε δούλευε. Τελικά το πρόβλημα ήταν ολόκληρο το board που αντικαταστάθηκε και η κάρτα είναι πλέον άχρηστη. Σε τηλ επικοινωνία με το κατάστημα, μου ανακοινώθηκε ότι δεν γίνεται επιστροφή αφού η συσκευασία ανοίχτηκε. Η παραγγελία εγινε μέσω internet και η παραλαβή έγινε από το κάτάστημα. Διαβάζοντας το νόμο 2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α΄/ 16 Νοεμβρίου 1994) με τις τροποποιήσεις του http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N_2251_1994_final_3587_2007.pdf στο άρθρο 4 ("σύμβαση από απόσταση"), παρ. 10 (στη σελίδα 9), αναφέρει: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην "αρχική του κατάσταση". Αυτό σημαίνει ότι δεν ανοίχτηκε η συσκευασία του;
  17. YiorgosX

    Massdrop

    Παρέλαβα προχθές και δεν τάβγαλα απ' τ' αυτιά μου. Πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα, καλύτερα απ' τα piston, αν και τα τελευταία είναι hands free, οπότε περισσότερο χρηστικά. Θέλω βέβαια να πάρω κι έναν ενισχυτή για να τ' ακούσω όπως τους αρμόζει.
  18. YiorgosX

    Massdrop

    Μαύρα... (κι άραχλα) Δε τα πουλάω
  19. YiorgosX

    Massdrop

    Πήρα ετούτα χθες. Πρώτη μου αγορά από κει. Θα επανέλθω μόλις παραλάβω.
  20. YiorgosX

    Αγορα τηλεορασης

    Σχετικά με το μέγεθος/απόσταση - Αν θέλεις να εντρυφήσεις... - Ποιός να διαβάζει τώρα...
  21. YiorgosX

    Power bank

    Οχι, μου είπε ότι έχει πρόβλημα με τον προμηθευτή του και ότι θα ήταν καλύτερα να μου επιστρέψει τα χρήματα. Αρνήθηκα και του εξήγησα ότι θα περιμένω μέχρι το τελευταίο περιθώριο για να ανοίξω case. Μετά απ' αυτό, μου είπε ότι το πρόβλημα λύθηκε κι ότι το έστειλε. Πριν ανοίξω case, του έστειλα mail ζητωντας tracking nr, μου απάντησε ότι δεν υπάρχει και ότι θάταν καλύτερα να μου επιστρέψει τα χρήματα και αν ερχόταν το δέμα αργότερα να του τα ξαναέστελνα. Συμπέρανα ότι δεν τόστειλε...
  22. YiorgosX

    Power bank

    Υποθέτω πως κάποιοι θα περίμεναν ένα follow-up, αλλά φοβάμαι ότι θα περιμένουν πολύ. Η τιμή ήταν πολύ καλή για νάναι αληθινή, οπότε ο τύπος απλά δεν τόστειλε... Βέβαια, μου επέστρεψε τα χρήματα, του έκανα μια ξεγυρισμένη αρνητική αξιολόγηση, αλλά δεν έχω power bank.
  23. YiorgosX

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Ποιός απ' τους δυό μας κάνει λάθος; Buy Cheap Xiaomi Piston Earphone 2014 iF Product Design Reward Commemorative Edition | From China
  24. YiorgosX

    Ebay - Προβλημα με πακετο

    Η ουσία του ποστ μου είναι η καθαυτή σημασία του ειδοποιητηρίου. Παίρνω 2-3 δεματάκια το 15θήμερο και ξέρω τι ισχύει με τις ημερομηνίες. Εφτασα στον προϊστάμενο γιατί πήγα την σωστή ημερομηνία...
  25. YiorgosX

    Ebay - Προβλημα με πακετο

    Ελαβα κάποια στιγμή το γνωστό ειδοποιητήριο των ΕΛΤΑ για να παραλάβω κάτι. Πήγα, και η υπάλληλος μου είπε ότι το ειδοποιητήριο ήρθε εκ παραδρομής και θα έπρεπε να πάω και την επομένη ή όταν θα μου ξαναρχόταν ειδοποιητήριο. Πήγα στον προϊστάμενο, ο οποίος μου είπε πως τζάμπα μπαίνουν σε τέτοιες περιπέτειες και ότι φταίνε οι διανομείς, οι οποίοι θάπρεπε τα μικρά (ή και λίγο μεγαλύτερα) δεματάκια να τα παραδίδουν σαν τα υπόλοιπα γράμματα, αλλά για να μη τα κουβαλάνε, στέλνουν ειδοποιητήρια. Το ειδοποιητήριο λοιπόν δεν είναι απόδειξη συστημένου...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.