Jump to content



προβλημα με 6600!!!!!!!!!!!!1


cabdik

Recommended Posts

θα ηθελα να θεσω υπ'οψη σας ενα προβλημα που εχω με μια καρτα γραφικων ASUS N6600LE/TD 256MB AGP TV-OUT DVI. εχω ενα pc με Μ/Β ECS P4S5A/DX+(5.1A)

CPU pentim 4 2.4Ghz

RAM 2x 256MB

HDD 40 GB

σε αυτο το συστημα λοιπον ειπα να πεταξω την παλια μου καρτα και να βαλω αυτη που αγορασα πριν απο 1 μηνα περιπου ( 24-01-06) απο e-shop. οταν την τοποθετησα εβαλα τα drivers απο το cd που ειχε στην συσκευασια της. βαζω λοιπον να παιξει ενα παιχνιδι , και βλεπω οτι σπαει τα γραφικα. κατεβαζω τα τελευταια drivers απο την asus, τα κανω εγκατασταση, τιποτα, τα ιδια αποτελεσματα. εκανα και bios update στη μητρικη, τιποτα. μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταιει? η αν η καρτα δεν ειναι συμβατη, ποια να βαλω?

Link to comment
Share on other sites

Πάρε τη μητρική, βάφ'τη μπλε και πέρα τη στη θάλασσα. Τον τελευταίο μήνα έχω αλλάξει 4 ECS για παρόμοιο λόγο... Βρες καμμιά μεταχειρισμένη μητρική της προκοπής και είσαι ΟΚ.

Link to comment
Share on other sites

Πριν 10 μέρες άλλαξα σε ένα φίλο μία ECS επειδή δεν έπαιρνε την ATi 9250 με μία ASRock και είναι μια χαρά. Κάνε και μια αναζήτηση στο google και θα δεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.