Jump to content



TAIYO YUDEN DVD-+R BLUE


GnG1416003205

Recommended Posts

Θέλω να παραγγείλω αρκετά dvd και είδα τα συγκεκριμένα σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα taiyo yuden.Τα έχει δοκιμάσει κανείς?Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια των δεδομένων και όχι τόσο η ταχύτητα στην οποία καίγονται.

Link to comment
Share on other sites

τα καλυτερα taiyo yuden ειναι τα ceramic, τα gold και blue ειναι μια βαθμιδα πιο κατω (αλλα κλασεις ανωτερα απο τα νονεημ).

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας μια βολτα απο το cdfreaks.com και να δεις τι λενε εκει περα, και -το σημαντικοτερο- πως τα παει το dvdr σου με τα δισκακια αυτα.

Link to comment
Share on other sites

μακρυά από τα r-blue.Χάλια είναι. Καίγονται στα καλά καθούμενα στην φάση lead-in (με plextor 712 εχω κάψει 4-5 ακόμη και στα 4Χ). Τωρα παράγγειλα και εγώ ceramic coat να δω τι παίζουνε και αυτά..

Link to comment
Share on other sites

DVD +R Tayo Yuden Blue (YUDEN000 T02)

Με NEC 3520 και firmware Liggy/Dee 1.U2

Πολύ καλές εγγραφές

Διαβάζονται παντού μέχρι στιγμής απροβλημάτιστα

Έχω γράψει πάνω από 200 δισκάκια ούτε ένα καμμένο και ούτε ένα δεν είχε πρόβλημα στην ανάγνωση

Link to comment
Share on other sites

Πήρα πριν κανά μήνα μια 100άδα και τα έχω γράψει μέχρι και με 16x σε NEC 4550 και παίζαν μια χαρά. Έβγαλε και το verification χωρίς πρόβλημα. Νομίζω πως τα μπλε έχουν αντικαταστήσει τα χρυσά πλέον.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον τα μπλε τ αεχει ενας φίλος και δεν ειχε κανενα πρόβλημα...εγω χρησιμοποιω τα tdk αλλα θέλω να αλλαξω και μιας και εχει μπλε tayo θα παρω μπλε :p :p :p :p

απο το e-shop να παρω, τι λετε?????

Link to comment
Share on other sites

στο plextor τα χρυσα τα έκαιγε μια χαρά. Τα μπλε είναι που τα έκαιγε κυριολεκτικά. Δεν ξέρω να έπεσα σε ελατωματική παρτίδα, το θέμα είναι πάντος ότι δεν τολμώ να τα ξαναπάρω. Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω την σίγουρη λύση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.