Jump to content



PC problem Τρελα πράγματα!! ΕΛΕΟΣ


StamR

Recommended Posts

Εχω ενα πρόβλημα με το Νεο μου μηχ. Το προβλημα αυτο παρουσιαζεται μετα απο καποια ωρα λειτουργιας που δεν ειναι Στανταρ. Το μηχαν. εκει που παιζω αρχιζει και κολλαει ασταματητα σαν να εχω 3-4 FPS . Οστωσο εκανα τωρα ενα Sandra ενω το εκανε αυτο και μου εδωσε 601450MB/S για την ΜΝΗΜΗ !!

Πεστε μου εναν τροπο να κανο Screen Shot να δειτε τι σας λεω ! Για το προβλημα θα μιλησουμε μετα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι η θερμοκρασια ρε συ. Ο σενσορας λεει 39 βαθμους αλλα και παλι ... πρεπει να δεις την εικονα. Ξερεις σε παρακαλω να μου πεις πως κάνω capture την εικόνα ;

Link to comment
Share on other sites

Καλα τωρα κατι ειπες. Γιατι κανεις επιθεση δεν σε καταλαβαινω. Εγω κανω χαβαλε με τα PC . Αν σου λειπει το @#$%^ μην τα βαζεις με τους αλλους. Ξεκολλα.

Link to comment
Share on other sites

StamR, κατέβασε από εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4824 το S&M και τρέξε στο long test με load 100% όλα τα CPU και Memory Tests. Αν τα περάσει απροβλημάτιστα όλα τα τεστ τότε θα ξέρουμε ότι το hardware σου είναι ΟΚ. Θα πάρουν πολύ ώρα για να τελειώσουν γι αυτό υπομονή. Αν βγάλουν λάθη όμως τότε παίζει πρόβλημα και ίσως αυτό να φταίει για τα παράξενα κολλήματα ή τα αποτελέσματα.

Το δεύτερο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μητρική. Δεν έχω ακούσει κολακευτικά σχόλια για το VIA από κανέναν. Μπορείς να δοκιμάσεις τη CPU-RAM σου σε NForce μητρική?

Link to comment
Share on other sites

OK θα το δοκιμασω σημερα. Δεν με πειραζει να υπομεινω την ταλαιπωρια αρκει να διορθωθει το πρόβλημα. Οι μνήμες μου είναι OCZ GAMER EXTREME 466Mhz με 2-2-2-7 στα 416ΜΗΖ τώρα. Θα σας απαντήσω το βραδυ για νεοτερα. Παντως με 2λο Prime95 και 3D mark06 μαζι δεν κόλλησε. Το κάνει το πρόβλημα μετά απο κάποια ώρα λειτουργίας RANDOM.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ήταν θέμα BIOS αλλα προβλημα με τα WINDOWS . Τώρα έχω το 1.15 αλλα αυριο το πρωί θα βάλω το 1.18 να τελειωνω με αυτο. Αρκετο καιρο πηρε . Ελπίζω να βοήθησα όσους δεν το ήξεραν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.