Jump to content



problem mic


crazyantonis

Recommended Posts

Γεια σας.Εχω ενα προβλημα με το headset μου.Ενω ακουω κανονικα δν μπορω να μιλήσω.Σημερα αγορασα καινουριο και παλι τα ιδια.Εχω κανει τα παντα και δν ξερω τι αλλο να κανω μηπως φταιει καμια καρτα ηχου?

Link to comment
Share on other sites

Τσέκαρε το mute πρώτα απ'όλα. Έπειτα δες αν η μητρική σου έχει κανένα περίεργο σύστημα (αν και δε νομίζω για την εποχή της) που να βλέπει και να ρυθμίζει σε ποιο jack είναι τι κτλ.

Επίσης όταν λες οτι δεν μπορείς να μιλήσεις, πού δεν μπορείς να μιλήσεις; Εγώ έχω το άλλο κουλό με το msn. Ενώ ακούγεται κανονικά real time, το msn βρίσκει σαν mic in το Line in οπότε καταλαβαίνεις τι μπάχαλο γίνεται... Τσέκαρε μήπως παίζει και κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου φίλε crazyantonis,

Εφ' όσον θές να μιλήσεις θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το μιρκόφωνο. Το έχεις σίγουρα ενεργοποιήσει; Πήγαινε στον Mixer ,και πάτα Options->Settings . Επέλεξε το Recording και πάτα ΟΚ.

Δές αν εκεί είμαι ενεργοποιημένο το μικρόφωνο σου και ενεργοποίησε το.Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοπιήσεις το Stereo Mix. Αν πάλι δεν σου δουλέψει τότε προσπάθησε να κάνεις κάποιεσ κινήσεις με το καρφί του μικροφώνου (Τρελό ,αλλά κάποιες φορές δεν κάνουν καλή επαφή)

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχή το headset δουλεύει?

Το δοκίμασες κάπου αλλού?

Δούλευε και σταμάτησε ή είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζεις?

Οι drivers έχουν εγκατασταθεί?

Ξεκίνα από την αρχή...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.