Jump to content



τι λογιά εταιρια ειναι η trancend???


tolis861416003225

Recommended Posts

πηρε ο αδερφος μου το on dsl kit απο πλαισιο και ειχε δωρο ενα φλασακι απο trancend 1giga μεχρι τωρα εγω ειχα ενα απο samsung των 490MB το οποιο ειναι κορυφη:banging: ....το ειχα ξεχασει στο πατντελονι μου και πλθηκε:blink: ...σαν να μην εφτανε αυτο δε καταλαβα οτι το ειχα ξεχασει στο παντελονι και μιας και ειχε βγει απο τη τσεπη ειχε μεινει στο τυμπανο του πλυντιριου πλυθηκε αλλες δυο φορες!!!:cry: και μετα απο 3 πλυσηματα, οπως και εγω νομιζα στην αρχη οταν το βρηκα, θα λετε σιγα μη δουλεβει... και ομως!!!! υστερα απο στεγνωμα 1 μηνα:tomato: (πολυ δε λεω αλλα παλι καλα που δε το ειχα πεταξει!!)ξαναδουλεψε και μαλιστα κανονικοτατα!! :p αρα απο το παραπανω συμβαν πιστεβω πως ειναι φοβερο στικακι αλλα απο την αλλη το αλλο ειναι πολυ πιο μεγαλης χωρητηκοτητας...αλλα μου φενεται λιγο ευπαθες....ποιο να προτημησω????? το ενα το κραταω εγω και το αλλο το περνει ο αδερφος μου....

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχετε σκοπό να τα βιάσετε περαιτέρω οικογενειακώς, απλά να κρατήσει ο καθένας αυτό του οποίου την χωρητικότητα θα εκμεταλλευτεί.

(case closed, πάω για μπουγάδα :p)

Link to comment
Share on other sites

χαχα 3 πλυσιματα το Samsung?

ένας τρόπος υπάρχει μαθεις... βάλε το trancend να περάσει από το ίδιο test :p

(μια χαρά εταιρία είναι πάντως, προφανώς και κρατάς το 1GB)

Link to comment
Share on other sites

Είχα πάρει ένα trancend και τα παιξε σε ενάμοση μήνα. το πήγα στο πλαίσιο και με το που το είδε ο τύπος μου λέει "όλο πίσω μου τα φέρνουν αυτά" και μου έδωσε ένα ΡΝΥ, σκυλί.

Link to comment
Share on other sites

σε ενα περιοδικο(pc world πρεπει να ηταν)ειχαν τεσταρει αντοχη του hardware....ε εβαλαν και 2 στικακια στο πλυντηριο και οντως δουλευαν μετα!!!

και κινητα που εχουν πεσει σε πισινες δουλεψαν και αλλα τρελα.....

Link to comment
Share on other sites

Ρε παίδες και γιατί να μη δουλεύουν; Αρκεί να στεγνώσουν ωστε να μη βραχυκυκλώνουν μετά. Οτιδήποτε και να βρέξεις, αν δεν δουλεύει εκείνη την ώρα και το στεγνώσεις μια χαρά θα παίξει. Αν όμως δουλεύει εκείνη την ώρα είναι άλλη ιστορία. Αν και μερικές φορές υπάρχει μια κάποια "ασφάλεια"...

Εδώ ολόκληρες μητρικές έχουνε φάει μπάνιο και μετά απο ένα στέγνωμα μετά παίζανε. Στο usb stick θα κολλήσουμε;

Link to comment
Share on other sites

Νεο Ace Gentile

με βελτιωμενη φορμουλα

καταλληλο και για usb flash disks...

μια δοκιμη θα σας πεισει...

περα απο την πλακα τωρα

εχουν καει ηδη τρια τετοια γνωστων μου

(τα κλασσικα γαλαζια ψευτοπλαστικα του πλαισιου)

οποτε δυσκολα θα τα προτεινα σαν αγορα..

κρατα το οσο αντεξει

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.