Jump to content

Συνθεση PC μεχρι 400Ε

g_0x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

φιλη μου θελει να συθνθεσει πισι με αυστηροτατο οριο τα 400Ε.οχι παραπανω.λοιπον δε θελει να εχει καλη καρτα γραφικων(πχ μια 6200 το χειροτερο μοντελο ειναι οτι πρεπει).δε θα εχει οπτικο μεσο ή φλοπυ, κουτι οτι ναναι (ειδα inovator 400W 54E).αυτα.ακουω προτασεις.

ευχαριστω.

Y.Γ. οσο πιο φτηνο τοσο καλυτερα.

καινουργιο.οχι τιποτε σπουδαιο.κανα dvd.λιγη μουσικη.και λιγο autocad.οποτε δε θελει κανα μπουρι.

ξεχασα.οχι οθωνη.μονο κουτι μητρικη επεξεγαστη και καρτα γραφικω και σκληρο

Για μητρικη παιζει μια sapphire RD480 στα ~85 ευρω με ενσωματωμενη radeonΧ300, Βαζεις τον πιο φτηνο 939/775 αναλογα με το μοντελο παιρνει και Ιντελ+AMD (~130) που θα βρεις, πετας ενα σκληρο (50-70) και μενουν 100 ευρω για κουτι+PSU

σε ποιο μαγαζι παιζει αυτη η μητρικη?

Ειναι και η μνημη SLN.

Παντως με τοσο λιγα λεφτα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα. Για κανα celeron σε κοβω το πολυ.

Tι να σε πω φιλε... Εγω στην Πατρα την εχω δει. Γενικα ψαξου καπου που να εχουνε παρε-δωσε με sapphire και αμα ειναι στην παραγγελνουνε. Εναλλακτικα skroutz it...

Ταπα την ξεχασα την μνημη... Πιστευω χαλαρα χωρανε παντως 50 ευρω στα πραγματα που προτεινω για 512...

αποτι εχω δει το autocad κανει σε πισι φτηνα και με λιγη μνημη αρκει να μην ασχολεισαι με τρισδιαστατα σχεδια και γενικα κατι βαρυ πανω σαυτο.η κοπελα δε κανει κατι τρελο απλα σχεδια.οποτε δε 8α ειναι προβλημα νομιζω.

το autocad οπως και κάθε πρόγραμμα που σέβεται τον εαυτό του λέει ψέμματα για τα minimum requirements....

μπορεί και να παίξει τι να σε πω....

Αρχική απάντηση από DarkSaga

ελαφριά χρήση γενικά αλλα εκεί με το autocad και τα 400Ε θα τσακωθείτε πιστευω

Αν τρεχεις το AutoCad 2000 δεν εχεις προβλημα.

Celeron 326 LGa775 =65

HDD 160 GB=85

PSU+Κουτι=40 - 50

Ram=45

DVD RW=45

Και η δυο με ενσωματωμενη καρτα γραφικων.

Μητρικη ASROCK 775i65GV=60

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=464&catid=21

ή

και αυτη ειναι ASROCK 775TWINS-HDTV αυτη που αναφερει ο SLN = 67 ευρώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528341

Συνολο 350 ευρω.

οχι παιζει.το εχω δοκιμασει σε πολυ χειροτερα μηχανηματα.παντα για απλη εφαρμογη του.

τεσπα.ας συνεχισουμε.καμια προταση?συνθεση?

ok thnx.ξερω περιπου που να κινηθω.ευχαριστω παιδια.αν και δεν ειμαι intelas μαλλον ειναι η μονη λυση να της βγει φθηνω να κανει τη δουλεια της.απο κει και περα οταν προκειται για δικο μου πισι

AMD RULEZ RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:banging:

M/B MSI RS482M-IL με onboard VGA ATi Xpress200 80.50 €

Sempon 3000+ 95,50 €

HDD 80gb SataII ~ 60 €

Μνήμη RAM S3+ 512 43 €

Επίσης είπες, "κανένα dvd θα παίζει" βάλε κι ένα LG 22 €

Βάλε κι αυτό το μικρό, αλλά καλό κουτάκι 51.50 €

bubiko9tn.th.jpg

Τα 250w που έχει το τροφοδοτικάκι του είναι υπέραρκετα.

Σύνολο 352,50€ και θα φυσάει! και το πολύ-πολύ βάζεις και λίγο μικρότερο επεξεργαστή ή αν θέλεις να φτάσεις τα 400 βάζεις και 1 gb μνήμης. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.