Jump to content

Recommended Posts

deninho έγραψε:
@def: με την Ελλάδα κάνουν τίποτα τα add ons που έχεις περάσει;

συγνωμη για την καθυστερηση τηςαπαντησης αλλα ελειπα.ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ολα τα αεροδρομια της Ελλαδος

(edited)
  def έγραψε:
συγνωμη για την καθυστερηση τηςαπαντησης αλλα ελειπα.ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ολα τα αεροδρομια της Ελλαδος

Μια παρατήρηση: Όσον αφορά το ρεαλισμό, τσέκαρε αυτό αν δεν το έχεις δει. Το πακέτο της Aerosoft δίνει βάση -κατά κύριο λόγο- στις πόλεις και τα κτίρια, ενώ το πακέτο Real Enviroment xtreme δίνει βάση σε sky, water και clouds κυρίως...

Υ.Γ. Εγώ πάντως τα έχω αμφότερα :D καθώς θα έλεγα ότι και τα δύο πακέτα.. σπέρνουν!

Ορίστε και για του λόγου το αληθές μερικές photos:

post-9787-1416073836,1267_thumb.jpg

post-9787-1416073836,2438_thumb.jpg

post-9787-1416073839,0323_thumb.jpg

post-9787-1416073839,0984_thumb.jpg

post-9787-1416073839,1405_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από Candyman
  Candyman έγραψε:
Μια παρατήρηση: Όσον αφορά το ρεαλισμό, τσέκαρε αυτό αν δεν το έχεις δει. Το πακέτο της Aerosoft δίνει βάση -κατά κύριο λόγο- στις πόλεις και τα κτίρια, ενώ το πακέτο Real Enviroment xtreme δίνει βάση σε sky, water και clouds κυρίως...

Υ.Γ. Εγώ πάντως τα έχω αμφότερα :D καθώς θα έλεγα ότι και τα δύο πακέτα.. σπέρνουν!

Ορίστε και για του λόγου το αληθές μερικές photos:

τα εχω ολα τα πακετα:dance3:

σας έχασα λίγο

εκτός απο το REX για ποιό άλλο πακέτο μιλάτε?

το FTX είναι για Αυστραλία μόνο αν κατάλαβα καλά

Teodor_ch έγραψε:
σας έχασα λίγο

εκτός απο το REX για ποιό άλλο πακέτο μιλάτε?

το FTX είναι για Αυστραλία μόνο αν κατάλαβα καλά

Aν δεν σφάλλω τραγικά είναι κάπως έτσι:

GEX=USA & Canada

REX = Upgrade για σύνεφα, θάλλασσες, και γενικά ρεαλιστικό περιβάλλον (nature) και όχι για τις πόλεις και τα κτίρια.

ακριβώς

άρα αν δεν πετάτε Αυστραλία και Usa/Canada το FTX/GEX είναι άχρηστα

θα δοκιμάσω το ultimate terrain X Europe να δώ τί λέει

Teodor_ch έγραψε:
ακριβώς

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:)

Teodor_ch έγραψε:
ακριβώς

Ώπα αδερφέ... τώρα το είδα. Να σε ενημερώσω πως για USA/Canada το GEX Εnhanced edition δεν είναι άχρηστο, αντιθέτως είναι ότι χρειάζεται καθώς ακριβώς αυτές τις περιοχές έχει χαρτογραφημένες. Μόνο για Αυστραλία δεν κάνει... :)

Φιλικά...

εγώ μιλάω για Ελλάδα

και μάλλον σου ξέφυγε το

Teodor_ch έγραψε:

Teodor_ch έγραψε:
εγώ μιλάω για Ελλάδα

και μάλλον σου ξέφυγε το

Δεν κατάλαβα ότι εννούσες πτήσεις Ελλάδα-Αυστραλία ή Ελλάδα-USA, κ.λ.π. (σωστά κατάλαβα τώρα, ναι?)...

Φαντάζομαι ότι για τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις όλα τα πακέτα π.χ. για Europe, για USA κ.λ.π., αλλά αυτό θα το υποθέτεις/γνωρίζεις ήδη...

Πάντως το ultimate terrain X Europe δεν το έχω, και καλά έκανες που το ανέφερες! Θα το αποκτήσω προσεχώς! :D

CAPTAIN μπηκανε και αλλοι στο χορο,aerosoft που ειναι μια πολυ δυνατη εταιρια στον χωρο των add για το flightsim-x,ηδη διαβασα οτι πολυ απολυμενοι απο micro την κανανε για την aerosoft