Jump to content

Candyman

Premium Members
  • Posts

    2.016
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About Candyman

  • Γενέθλια 12/08/1975

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Βρες με αν μπορείς!
  • Ενδιαφέροντα
    Δες προηγούμενη απάντηση
  • Επάγγελμα
    Με ότι γουστάρω!

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.646 Εμφανίσεις προφίλ

Candyman's Achievements

  1. Candyman

    Νέες πληροφορίες για το B450 chipset της AMD

    Πάρτε και δεκαπέντε δίσκους να βάλετε. Το ότι μερικοί είστε γραφικοί και έχετε 8 δίσκους απο 1 tb ο καθένας δεν φταίει η τεχνολογία που εξελίσσεται. Βγήκε ο tommybertsen και ο virus777 να μας πούνε τις εξυπνάδες τους. Γιατί δεν ζητάτε τότε και... IDE βύσματα για να μην πετάξετε τους 15ετίας δίσκους σας; Γιατί δεν ζητάτε και ISA θύρες για να βάλετε την αρχαία σας SB 16 Pro? Δεν με παρατάτε ρε που κάνετε κάποιοι ότι δεν καταλαβαίνετε....; Ο άλλος λέει δεν μιλάει για boot drive. Ότι να'ναι. Δηλαδή ένα board με 2x M.2 θύρες και 4x sata δεν του φτάνουν (6 δίσκοι σύνολο, και με αναβαθμισμένη ταχύτητα για την θύρα Μ.2 pci-e) αλλά με 6 sata (6 δίσκοι σύνολο, max speed sata3) είναι εντάξει. Α ρε Αϊνστάιν, άντε πάρτε κανα χάπι. Y.Γ. Ένας M.2 (nvme) σε σχέση με Sata SSD ίδιας χωρητικότητας, έχουν αστεία διαφορά τιμής για να το συζητάς..
  2. Candyman

    Νέες πληροφορίες για το B450 chipset της AMD

    Οι δίσκοι sata μειώνονται σε σχέση με το παρελθόν σε ένα μέσο σύστημα πλέον λόγω Μ.2 NVME. Όποιος αγοράζει σήμερα sata δίσκο για boot drive είναι τραγικός (ssd εννοώ, για μαγνητικό δεν το συζητάω καν). Αυτό τι σχέση έχει; Αυτό σου είπα εγώ; Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Δεν χρειάζονται παραπάνω σε ένα μέσο σύστημα.
  3. Candyman

    Νέες πληροφορίες για το B450 chipset της AMD

    Ο λόγος είναι ότι το sata port, ειδικά τώρα με τους nvme m.2 σιγά σιγά γίνεται obsolete, τουλάχιστον για την πλειοψηφία των καταναλωτών σήμερα. Επομένως το να έχει μια μητρική μόνο 4 sata (κάτι που προσωπικά ούτε εμένα μου αρέσει), δεν είναι τόσο παράλογο. Με την ίδια λογική παλιά οι μητρικές είχανε 2 ide channel, με την έλευση του sata έγινε 1 και στο τέλος εξαφανίστηκαν. Ή π.χ. κάποτε οι μητρικές είχανε θύρες pci, τώρα οι περισσότερες δεν έχουν (όχι όλες, αλλά όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται με τάση να εξαφανιστεί το pci slot εντελώς). Προς τα εκεί πάει σιγά σιγά και το sata.
  4. Candyman

    Official Ryzen Club

    Δεν είναι placebo effect. Σφιχτότερα timings ή/και μεγαλύτερα ρολόγια δίνουν μετρήσιμες διαφορές με κέρδος που ποικίλει ανάλογα την περίσταση. Εγώ π.χ. έκανα μια δοκιμή στον R5 2600Χ με την RAM στα 2667 και στα 3066. H διαφορά π.χ. σε 3Dmark Physics test ήταν συν 2-3fps στο average, ΜΟΝΟ απο τις RAM.
  5. Candyman

    Official Ryzen Club

    Μια μικρή διόρθωση. Ήθελε λίγο παραπάνω τελικά. 53 Ohms.
  6. Candyman

    Official Ryzen Club

    Γράφω το παρακάτω προς ενημέρωση κατόχων G.Skill Aegis 3000MHz ram (Hynix M-die) με Ryzen που δεν μπορούν να τις κάνουν να παίξουν στα 3000ΜΗz σε Asrock μητρικές... Έχω τις ίδιες ram στο δικό μου (Ryzen 2600X, Asrock X370 Gaming X) και στου ανηψιού μου (Ryzen 1600, Asus B350-F Gaming). Οι μνήμες δεν παίζουν σταθερά στο δικό μου πάνω από τα 2667 ακόμα και με ανεβασμένες τάσεις. Παίξανε μόνο όταν άλλαξα το ProcODT σε 48 Ohm (από auto). Τώρα παίζουν στα 3066 χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να αλλάξω καμία άλλη ρύθμιση. Y.Γ. Στην Asus παίζουν με XMP στα 2933 χωρίς καμία αλλαγή.
  7. Candyman

    Βοηθεια με θερμοκρασιες σε AMD

    @achiddimitris Δοκίμασες να κλείσεις το Turbo mode από το bios? Πολλές μητρικές δίνουν υπερβολικό ρεύμα σε turbo mode και οι θερμοκρασίες εκτοξεύονται, ότι ψύκτρα και να έχεις.
  8. Candyman

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Εκτός του ότι οι drivers είναι BETA, υπάρχουν και νεότεροι leaked beta. Forceware 266.44 Win XP Forceware 266.44 Win7 64/Vista 64 Oi drivers είναι για 5xx μόνο και θέλουν .inf modded για τις άλλες κάρτες. Μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.mediafire.com/?9745lafu7aesdsu. Το ρίχνετε μέσα στον φάκελο Display.Driver και 'overwrite' στο παλιό, αφού κάνετε decompress τα αρχεία από το .rar. Y.Γ. Διορθώνουν αρκετά πραγματάκια (π.χ. GPU usage sto BFBC2 στο 99%) αλλά έχουν issues. Πιθανώς να υπάρχουν προβλήματα με αυτούς σε o/ced κάρτες. Σας προειδοποίησα.
  9. Candyman

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Και τι γίνεται όταν η εγγύηση αναφέρει ρητώς μικρότερη διάρκεια όπως κάνει π.χ. η HP με κάποια φορητά της;
  10. Candyman

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Δεν βγάζει τίποτα. Απλά δεν ανοίγει καθόλου. Edit: Net Framework 3 εγκατεστημενο και τα windows είναι fully updated. Υ.Γ. Η κάρτα κατά τα άλλα παίζει κανονικά, και games και benchmarks.
  11. Candyman

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Τώρα θα ποστάρω κι εγώ εδώ... μην εκπλήσεστε.. Ερώτηση: Σε μία 4650 agp, από τους 9.12 και μετά, δεν έχω πρόσβαση στο CCC panel. Η διαδικασία αναβάθμισης των οδηγών που ακολούθησα ήταν η ίδια όπως και με προηγούμενες εκδόσεις. Έχω δοκιμάσει αφαίρεση οδηγών και καθάρισμα σε safe mode με driver cleaner αλλα δεν διορθώθηκε. Mπας και υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε; Οδηγοί ήταν πάντα οι εκδόσεις agp hotfix της Ati. Λειτουργικό XP Pro x86.
  12. Candyman

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Thermaltake ISGC 300 με διπλά fans σε διάταξη push-pull. 49c max temp (Orthos stress test).
  13. Candyman

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Just fyi (αν δεν έχει αναφερθεί): Η Αsus Ares 5970 υποστηρίζεται επίσημα στους Catalyst 10.3 Πηγή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.