blexo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 Εδω και μηνες παρακολουθω το forum σε καθημερινη βαση και ειπα να συμετασχω για πρωτη παρουσιαζοντας το δικο μου ταπεινο κουτακι.:devil:
blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #6 Μάρτιος 24, 2006 αντε και μια ακομη λιγο ποιο μακρινη!!!!!!!!1:jump: :jump:
blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #7 Μάρτιος 24, 2006 και μια προτελευταια που αναδεικνυει λιγο τα tank:blink: :blink:
blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #10 Μάρτιος 24, 2006 και για τελος μια πανοραμικη και τα σχολια δικα σας.το μονο που θελω να πω οτι αυτο το project το δουλευω εδω και μηνες και οτι θα συνεχισω με αλλα, αυτα ειναι μονο μια προγευση :laughing: :laughing:
thrasher Μάρτιος 24, 2006 #11 Μάρτιος 24, 2006 Σε παρακαλω μπορεις να μας πεις απο τι αποτελειται το watercooling?Θα σκασω!
blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #12 Μάρτιος 24, 2006 Εχω πανω γυρω στα 4 ψυγεια ''μονο'', ενα 3x120 για το cpu, 2x120 και ενα 80αρι για την καρτα γραφικων και δυο tank!!!!!!!!!
thrasher Μάρτιος 24, 2006 #15 Μάρτιος 24, 2006 Α ¨μονο¨ !Ρε συμαζεψε λιγο τα καλωδια και τους σωληνες.Τι γινετε εκει μεσα?
blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #16 Μάρτιος 24, 2006 Το PSU ειναι το γνωστο σε ολουσ LC scorpio!!!!! και αν σκεφτειτε τι εχω συνδεσει επανω πιστευω οτι ειναι ενα απο τα αξιολογα τροφοδοτικα που κυκλοφορουνε. Η αντλια ειναι στον πατω κατω δεχια.Εχω χεβιδωσει την σιτα που εχει απο κατω και την εχω βιδοσει απο την εξω μερια και εχω φτιαξει μια βασιλικα θεση με αφρολεχ για να μην τριζει.
gocu Μάρτιος 24, 2006 #17 Μάρτιος 24, 2006 συγγνωμη για το πρωτο σχολιο μου αλλα η φωτο ειναι παραπλανητικηαμα μαζεψεις τα καλωδια και αρχειοθετησεις τους σωληνες σε καλυτερες θεσεις(και μας δωσεις ενα διαγραμμα που πανε και ερχονται ολοι αυτοι)αααβαλε και ανεμηστηρια στο μεγαλο ψυγειακιεπισης θελω να ρωτησω για τις αντλιες(ρωτησα ηδη) που τις εχεις χωσεικαι για τα τανκ αν εχωσες εσυ τα led η αν τα αγορασες ετσι?
blexo Μάρτιος 24, 2006 Author #18 Μάρτιος 24, 2006 Αν το εβλεπες το case πως ηταν πριν βαλω τα καλωδια σκεψου οτι ειναι ενα κουτι που εχει χιμα τα καλωδια(αλλα στην δικια μου περιπτωση τους σωληνες).Τα καλωδια τα εχω συμαζεψει οσο ποιο πολυ μπορουσα, για τους σωλινες δεν υπαρχει λογος δεν γινετε να τους ''τσιτωσω'' αλλο...
crmaris Μάρτιος 24, 2006 #20 Μάρτιος 24, 2006 ενας λόγος που έφυγα από το water cooling εδώ και πολύ καιρό και πήγα στο phase(και σε cascade σε λιγο) είναι αυτός της πρώτης photo.. Κουβας και τα λοιπά για εξαέρωση και νερά παντού με το παραμικρό.. Χαράς στο κουράγιο σου με τόσους σωλήνες ψυγεία κτλ.. Για να αλλάξεις την main θες μισή μέρα.. Πάντος το έχεις φτιάξει ωραία το water cooling με τα φώτα κτλ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.