Jump to content

gocu

Premium Members
  • Posts

    277
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by gocu

  1. gocu

    Robocup 2013: Operation Eindhoven

    Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με Χανιά από εβδομάδα για να το θέσω, δεν μπορώ όμως να προιδεάσω κάποιο αποτέλεσμα.
  2. gocu

    Robocup 2013: Operation Eindhoven

    Παιδιά συγχαρητήρια για το ωραίο άρθρο και φυσικά ένα μεγάλο ΕΎΓΕ στην ομάδα του ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του ΑΠΘ δεν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο Robocup και έχει διακρίσεις. Πιστεύω ότι τουλάχιστον θα έπρεπε να αναφερθεί και η πολύ αξιόλογη προσπάθεια του Πολυτεχνείου Κρήτης, που έχει την ομάδα Κουρήτες . Δεν πιστεύω να αρχίσει ενδο-πανεπιστημιακό flame-war, εξάλλου κάτι τέτοιο είναι ενάντια στην ιδεολογία των παιδιών που ασχολούνται με τις επιστήμες.
  3. gocu

    Show your desktop

    Εδω (Χανια) ο κοσμος καιγεται και παγωνει και το χαλαζι μου τσακισε το αμαξι αλλα εγω δεν πτοουμαι. Συνεχιζω ακαθεκτος να παιζω με τη μουφα. ενα update σημερινο Edit : Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα θα το αναφερω.. Αυτο το site εχει απιθανα wallpapers και μπορεις να κανεις αναζητηση και με το χρωματικο τονο που θελεις!
  4. gocu

    Show your desktop

    Οντως εχει πολυ πλακα αυτο το rainmeter.Μου ξυπναει artistic/futuristic ενστικτα. update Uploaded with ImageShack.us
  5. gocu

    Show your desktop

    Αυτο το εχουν δωσει σε Link ηδη τα παιδια απο πριν . Ειναι στο Flat το network monitor...με λιγο αλλαγμενα χρωματακια
  6. gocu

    Show your desktop

    Παιδιά πολύ καλή δουλειά με το όλο θέμα και με το Rainmeter και μπράβο για τον οδηγό.Με βοήθησε αρκετά και τσίμπησα αρκετά πραγματάκια και τα άλλαξα όλα σχεδόν στα γούστα μου πάνω κάτω. Θα επανέλθω με τρομερότερο desktop ! :magic: Αυτό είναι αυτό που κατέληξα για απόψε ύστερα από αρκετό πείραγμα στο rainmeter. Όποιος δει κάτι που του αρέσει μου το αναφέρει να το ανεβάσω
  7. gocu

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Να παρατηρησω οτι σχεδον ολα τα κουτια εχουν το push-pull απο τη προσοψη του κουτιου προς το πισω μερος. Το δικο σου το εχει απο τον πατο του προς την οροφη. Δεν ξερω αν αυτο που λεω στεκει απλα εκανα μια παρατηρηση.
  8. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    ευχαριστω για την απαντηση... κοιτα ... τα 90 τα εχω ηδη δωσει περιπου αγοραζοντας τις 2 που σου ειπα και βγηκαν οφφ και οι δυο μεσα σε ενα χρονο αμα ειναι να τα σκασεις και να εχω 2 χρονια εγγυηση τοτε η γνωμη μου ειναι να το κανω περιμενω να σχολιασει και κανενας αλλος... τελευταια ερωτηση...σωληνες ρακορ μισης ιντσας ε?
  9. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    φιλε μπορεις να πεις μερικα πραγματα για την αντλια σου γιατι μου χαλασε και η L30 μετα την Eheim 1250 ειναι εξισου δυνατη με τις προηγουμενες μου? ποσο θορυβο κανει? και συνδεεται και με προγραμμα με τον υπολογιστη ??(αν καταλαβα καλα???) ευχαριστω πολυ!
  10. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    δεν εχω προβλημα να ποσταρω αλλες αλλα το θεμα ειναι οτι το pc αυτο το εχω φτιαξει εδω και 1 χρονο και παντα περιμενα να φτιαξω το worklog γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο.... απλα τωρα διαβαζω λιγακι και αμα ειναι το βραδυ μπορει να ασχοληθω με το θεμα ξανα αλλα επειδη μου φανηκες καλο παιδι παρε και αλλη μια απο αυτο που ειδες στη προηγουμενη φωτο...
  11. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    χμ.... για να δουμε λοιπον... να ενα δειγμα απο την οροφη του υπολογιστη...ελπιζω να δουλεψει... ΔΟΥΛΕΨΕ...!! λιγο κουνημενη αλλα δε πειραζει....Τωρα που ηρθε το γρηγορο ιντερνετ θα φτιαξω και το worklog... thanks..!
  12. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    πειτε μου λιγο πως μπορω να βαλω εικονες ετσι ωστε να τις βλεπετε μεσα στο ποστ οπως το κανετε ολοι σας....ετσι ωστε να κανω και εγω την αποκαλυψη μου καποτε... σορυ για το off-topic
  13. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    μαλλον κατι ξεχασεςς να συνδεσεις
  14. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    @ ea6gka δεν εχεις βαλει molex πανω στην μητρικη???
  15. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    @ ea6gka δεν εχεις βαλει molex πανω στην μητρικη???
  16. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    Επηρεασμενος απο τις ωραιες δημιουργιες και υλοποιησεις δεν μπορω να μην παραθεσω και εγω την δικια μου... Αυτη ειναι η πρωτη μου σοβαρη αποπειρα modding:tomato: Το εφτιαξα Σεπτεμβιο 2004 με AMD3500+ ( αν θυμαστε δεν ειχε ερθει ακομα ελλαδα),6800GT και τα λοιπα....:banging: ....Για την εποχη του ηταν απο τα πιο κορυφαια μηχανηματα...Αχχχ.... ..νοσταλγια της <<πρωτιας>>....Τι να κλασει τωρα ο 3500+ ??? Το κουτι ειναι το Transformer και το ειχα παρει την πρωτη μερα που το εφερε το Pc-Store. Ειναι το μαυρο αλλα το εχω βαψει και εσωτερικα μαυρο Η γκατεμια ειναι πως οταν το εβαψα τη νυχτα που το εβγαλα στο μπαλκονι-βεραντα για να στεγνωσει, κατι στο διαολο εγινε το βραδυ (φυσυξε αμμο, πηγε κανα ρακουν και εκανε τη δουλεια του εκει μεσα?? , )δεν ξερω τι στο καλο εγινε αλλα το πρωι το βρηκα λιγο τραγανο και οχι τοσο λειο στην επιφανεια Η γκατεμια νο2 ειναι πως χαλασα το πανακριβο ποτηροτρυπανο μου πανω του (25 ευρω, υμαρτον, και μου το πουλησαν για καλο λεει....) :tomato: Ετσι οι τρυπες που εκανα για τους σωληνες δεν εγιναν και πολυ ομορφες και τις καλυψα με μια ειδικη ταπα οπως βλεπετε που νικελιζει Το κουτακι τελικα δεν μου βγηκε τοσο μεγαλο οσο το περιμενα (οταν το αγορασα δεν ειχα στο μυαλο μου modding) Επισης εχω βαψει και το ασχημο ασπρο της μασκας του MEGATRON μπροστα Ααα.. εκανα και κατι μονταρισματα με μαγνητες για το αρκετα ψευτικο πορτακι Μετα απο πολυ καιρο η μεγαλη μπουκαλα που βλεπετε πισω αντικατασταθηκε απο ενα κουτακι Heineken αλλα το ολο κουτι τωρα ειναι και παλι στο μπαλκονι-βεραντα γιατι ετοιμαζω κατι καινουριο που θα φερει επανασταση στο χωρο των υπολογιστων:devil: :nuke: :devil: .........................παντα ηθελα να το πω αυτο....:P Χαχα για πειτε τιποτα (καλο εννοειται , ειμαι ευαισθητος... :P )
  17. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    ωραια κατι ασχετο λοιπον σκαθαρε και athens αφου εχουμε το ιδιο μπλοκ ξερεται αν γινεται να το γυαλισουμε απο πισω με κατι ? (πιθανον cilit bank???) για πειτε καμια ιδεα ... κατι ειχα δει μεσα στο φορουμ αλλα δε βρηκα πουθενα αυτο το υλικο που ελεγε... athens..
  18. gocu

    Δείξτε το κουτί σας...

    athens εχω ακριβως το ιδιο mobo και block cpu που μπορω να βρω αυτο το κολπο της γωνιας που εκανες? δηλαδη, στο δικο μου block ξεχυνονται ευθεια οι σωληνες και μετα τους κατευθυνω... πιστευω να καταλαβες τι εννοω... εχεις βαλει μια γωνιτσα πανω στο block ετσι ? που την βρισκω φιλε και πως την ζηταω ξερεις? (οι σωληνες και ολα οσα χρησιμοποιηεις ειναι 1/2 ιντσας , ετσι ε? ) ευχαριστω... πολυ ωραιο κουτακι , μπραβο καποια μερα θα ανεβασω το παλιο μου καθως αυτες τις μερες (παραλληλα με τις σπουδες) δουλευω το modding στο κανουριο μου lian li v2000 plus black και στις υδροψυξεις... athens πες μου γιατι με ενδιαφερει...ευχαριστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.