Jump to content



Πώς φτιάχνω T-Shirt ?


Dr.Paneas

Recommended Posts

Με αφορμή το http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=24476&highlight=tshirt θελω να φτιαξω ενα δικο μου T-shirt με καποιες απο τις ιδέες του παραπανω thread.

Πώς το κανω αυτο ; Υπάρχει καποιο μαγαζι στην Θεσσαλονικη (αν ναι πειτε ποιο) ;

Αν θελω να βαλω εικονα στο Τ-Shirt μπορώ να ζητήσω μεγένθυνση πανω στο μπλουζάκι ; Εννοω, αν εκυπωσω την φωτογραφια σε Α4 αλλα στο μπλουζακι θελω να καταλαβανει περισσοτερο χωρο, τοτε τι θα κανω ;

Link to comment
Share on other sites

Πολυ τελειο μαγαζακι

Τι εννοει εδω :Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε στάμπα με τη χρήση βινυλίων ή μεταξοτυπίας, τότε το σχέδιο σας θα πρέπει να έχει τις εξής καταλήξεις: .cdr, .psd, και .ai.

Αν πάλι επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια εικόνα ή φωτογραφία τότε θα πρέπει να είναι σε καλή ανάλυση και στις εξής μορφές: .jpg, .tif, eps.

Τι ειναι η χρυση βινυλιων ; Καλυτερη ποιοτητα δηλαδη ;

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά θα πω ότι ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε ότι σε ένα γνωστό forum αναφερόταν το όνομα των καταστημάτων μας αλλά και στο site μας. Ευχαρστούμε για τα καλά σας λόγια για τα καταστήματα αλλά και το www.t-bar.gr. Θα ήθελα να απαντήσω στον Dr.Paneas που ρωτάει τι είναι το βινύλιο.

Οι στάμπες βυνιλίου είναι μια σχετικά άγνωστη μορφή εκτύπωσης για τον περισσότερο κόσμο, αλλά παράλληλα μια από τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης, τόσο σε γραφίστικο επίπεδο όσο και σε αντοχή, καθώς είναι σίγουρο ότι πρώτα θα χαλάσει το T-shirt σας και μετά η συγκεκριμένη στάμπα! Με τις στάμπες βυνιλίου έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε γραμμικά σχέδια και όχι φωτογραφίες, καθώς σε αυτή την εκτύπωση το σχέδιο γίνεται πάνω στο t-shirt και όχι από πριν. Με τις συγκεκριμένες στάμπες μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να δημιουργήσετε ένα T-shirt που άνετα θα μπορούσε να υπάρχει και στις βιτρίνες των πιο επώνυμων καταστημάτων

Σε περίπτωση που έχεις παραπάνω απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με εκπρόσωπο του t-bar στο info@t-bar.gr ή στο 2310221740.

Link to comment
Share on other sites

fantacid

Το T-bar μπορεί να τυπώσει τα πάντα πάνω σε T-shirt. Ανάλογα το σχέδιο επιλέγεται και η κατάλληλη μεθοδολογία εκτύπωσης. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, μπορείς να μας το στείλεις και θα σου πούμε αμέσως τιμή.

Η επιλογή upload στο design studio θα είναι σύντομα διαθέσιμη για αυτό προς το παρόν μπορείς μόνο να μας το στείλεις με ενα e-mail.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.